Annoncørbetalt indhold

Bliv klar til baby med disse tre tips

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når familiens førstefødte er på vej, er der mange forberedelser at gøre, inden man sætter kursen mod fødegangen og byder velkommen til den lille ny. Når vandet går, er man sjældent forberedt, og derfor er det afgørende at have gjort så meget, man kan, i forvejen og er klar, selvom baby skulle komme lidt tidligere end forventet. Læs med her, hvor vi giver dig gode tips til at blive klar.


Annonce

Her i Randers er der indtil flere gode butikker, hvor man kan købe alt, hvad man skal bruge af babyudstyr, men hvis man sidder som højgravid mor og manden har bilen, kan det være en mulighed i stedet at kigge mod de mange steder på internettet, for eksempel hos parenthood.dk, hvor man finder et bredt udvalg af udstyr til de mindste.


Køb udstyr mens I har tid og kræfter 

Netop udstyr må man ikke gå ned på, når det gælder den nyfødte, og her har man brug for flere ting, end man måske lige forestiller sig. Badekar, pusleplads, blespand og weekendseng er blot nogle af dem. Selvom graviditeten kan synes lang, går det for nogle stærkt til sidst, og fordi man i sagens natur ikke har de samme kræfter og bevægelsesfrihed som i begyndelsen, kan man med fordel begynde forberedelserne allerede i starten, så det er gjort og man kan bruge den sidste tid på at slappe af, hvilket er formålet med den måneds barsel, man har inden fødslen.


Køb bleer i god tid 

De fleste forældre har fokus på at få købt barnevogn, puslebord og de andre større ting, men en del glemmer at have bleer klar, til når man kommer hjem fra sygehuset. Køb rigeligt og sørg for, at de ligger pakket ud og klar sammen med vådservietter, lotion og andre pusleting. Det er kritisk at stå i en situation, hvor man ikke har bleer, så her kan I med fordel købe en stor portion allerede tidligt i graviditeten. Bleer kan man købe i alle Randers’ supermarkeder, så her behøver I ikke lede længe.


Fyld fryseren op med hjemmelavet mad 

Som førstegangsforældre kan man ikke forestille sig, hvor krævende det er at have en lille baby, og hvor meget af ens tid, der går med at passe den nyfødte. Der er ikke meget tid til andre ting, og selv de helt basale hverdagsting som at lave aftensmad kan det knibe med. Her kan man naturligvis benytte sig af take-away fra en af Randers mange gode madsteder, men I kan også vælge under graviditeten at fylde fryseren op med god, hjemmelavet mad, som I blot skal varme.

Også brød og boller kan I med fordel bage i forvejen og fryse ned, for den slags kan holde sig længe, og er guld værd, når man står med en lille nyfødt, der kræver al ens opmærksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.