Annonce
Fodbold

Blom efter pligtsejr: Med længder vores ringeste kamp

Michael Jensen kom på måltavlen for Vivild i 2-0-sejren over FC Silkeborg. Arkivfoto: Martin Ries, Jakob Lerche Fotografi
Vivild tog tirsdag aften et vigtigt skridt mod at sikre sig en ny sæson i Serie 1. FC Silkeborg, der er isoleret i bunden, blev sendt hjem med et 2-0-nederlag, men ifølge cheftræner Michael Blom var indsatsen langt fra godkendt.

Randers: Mens Kristrup og Dronningborg kæmper i toppen af Serie 1, handler det udelukkende om overlevelse for Vivild.

Holdet kæmper for at holde sig uden for nedrykningsfare, og tirsdag aften pligtsejrede Vivild-mandskabet på hjemmebane med en 2-0-sejr over bundproppen FC Silkeborg.

- Pointene var ekstremt vigtige, fordi sejren kan blive definerende for sæsonen. Alle kan se, at vi har et svært kampprogram tilbage, så det lunede at lægge lidt afstand til nedrykningspladserne, men det var en forfærdelig indsats, fortæller Vivild-cheftræner, Michael Blom.

Efter 11 minutter bragte Casper Moltke hjemmeholdet foran efter et hjørnespark, og Michael Jensen fordoblede et kvarter senere. På måltavlen så det fint ud, men det gjorde det ikke på banen.

- Det var en lortekamp og med længder den ringeste kamp, vi har spillet. Afleveringer ramte ikke en medspiller, førsteberøringer var helt håbløse, og det var virkelig forfærdeligt. Vi lavede flere fejl end Silkeborg, men de havde bare ikke kvalitet til at straffe os, forklarer Michael Blom, der selv var på holdkortet, men ikke kom på banen.

Annonce

Fokus på sjettepladsen

Hjemmeholdet sparede offensivspilleren Sebastian Stær i opgøret, der døjer med lyskeproblemer, og han kommer heller ikke i aktion mod Lemming på fredag.

- Han skal være klar mod Kvik/Aalestrup næste lørdag. Det er den kamp, vi kigger på nu. Jeg tror ikke på, at vi kan nå at rykke direkte ned, så nu handler det om at holde sjettepladsen væk, hvor man skal møde et hold fra Serie 2.

- Lykkedes vi med at blive blandt de fem bedste er sæsonmålet nået, men derfor ærgrer jeg mig stadig over, at vi har haft så svært ved at sparke boldene i kassen, fortæller Michael Blom.

Aktuelt ligger Kvik/Aalestrup på sjettepladsen med tre point færre end Vivild.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce