Annonce
Østjylland

Blomsterfestival i Tivoli Friheden er en kæmpesucces: Forlænges resten af skoleferien

Gæsterne er valfartet til blomsterfestival i Tivoli Friheden, og derfor forlænger forlystelsesparken til resten af skoleferien. Foto: Kim Haugaard
Tivoli Frihedens nyeste millionsatsning, blomsterfestivalen, er en kæmpe succes, og det får forlystelsesparken til at forlænge 9. august. Samtidig har man planer om at lade blomsterfestivalen vende tilbage i 2021 og 2022.
Annonce

AARHUS:  Det har ikke skortet på gæster til Tivoli Frihedens nye, store satsning: Blomsterfestival. Faktisk er de valfartet til.

Prognoserne viser, at op mod 110.000 gæster vil besøge forlystelsesparken, og dermed festivalen i, juli måned. Det er 35.000 flere gæster end samme periode sidste år.

Derfor har Tivoli Friheden besluttet at forlænge blomsterfestivalen, så den varer hele skoleferien ud. Det var ellers sidste dag 31. juli, men nu har man til og med 9. august til at opleve alle de mange, flotte blomster i parken.

I forbindelse med blomsterfestivalen kan man også opleve adskillige installationer. Camilla Suleima (tv.) og Sandra Gutkin har lavet to af dem. Foto: Flemming Krogh

Hos Tivoli Friheden er der stor glæde over, at blomsterfestivalen er blevet taget så godt imod.

- Det har været et hårdt forår og vi måtte holde vejret til det sidste. Derfor er vi ovenud lykkelige for den store opbakning, vores gæster har givet os. Jeg må ærligt indrømme, at jeg kniber mig lidt i armen hver morgen, siger Henrik Ragborg Olesen, direktør i Tivoli Friheden.

Annonce

Festivalen vender tilbage næste år

Udover forlængelsen, er det besluttet, at man vil lade blomsterfestivalen vende tilbage både i 2021 og i 2022.

- Ambitionen har været at skabe en ny sommertradition på linje med Jul i Friheden og Fed Fredag. Med den store opbakning som Blomsterfestivalen har fået tør jeg godt sige, at vi bestemt er på vej i den retning, siger Henrik Ragborg Olesen.

Blomsterfestivalen forlænges til 9. august. Foto: Kim Haugaard

På blomsterfestivalen kan gæsterne ikke blot opleve de mange forskellige blomster, men også se, mærke, dufte, smage og tænke blomster på en helt ny måde gennem kreative events. Eksempelvis har der hvert torsdag været foredrag med Claus Dalby, og hver mandag, onsdag, fredag og søndag kan gæsterne plante sit eget fersken- eller abrikostræ og tage med hjem.

Tivoli Friheden understreger, at alle retningslinjer i forbindelse med coronavirus overholdes. Der er øget fokus på rengøring og håndhygiejne, flere forlystelser kører også med nedsat kapacitet og der er opsat sprit adskillige steder.

Blomsterfestival i Tivoli Friheden

Blomsterfestivalen varer til og med 9. august.

Det kræver indgangsbillet til forlystelsesparken - eller sæsonkort - at komme ind og opleve festivalen.

Undervejs holdes der adskillige events, hvor du blandt andet kan lave plantetryk, binde din egen blomsterkrans eller komme til foredrag med Claus Dalby. De fleste events er gratis, når der er betalt entre til parken.

Læs mere og se program på Tivoli Frihedens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra ny skuffelse i Herning: Det ekstraordinære udeblev

Annonce