Annonce
Navne

Bo fejrede 40-års jubilæum hos Aage Vestergaard Larsen A/S

Bo fejrer 40-års jubilæum hos Aage Vestergaard Larsen A/S. Pressefoto
Annonce

Fredag 6. november røg Dannebrog til tops på plastgenanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager. Virksomheden fejrede med Bo Rørbæk Jacobsen det andet 40-års jubilæum i deres historie.

Bo blev ansat 6. november 1980 og kom på daværende tidspunkt direkte fra teknisk skole i Randers og ind i ekstruderingsafdelingen hos Aage Vestergaard Larsen A/S (AVL). Bos tekniske snilde og lyst til at sætte sig ind i selv tekniske udfordrende problemstillinger blev snart synlige for såvel kollegaer som for ledelsen, og han fik hurtigt kollegaernes respekt for sin kompetente måde at løse de forskellige tekniske udfordringer på.

Bo fik gennem årene mange nye arbejdsopgaver relaterende til reparation og vedligeholdelse af AVL´s allerede på det tidspunkt omfattende maskinpark. Efter nogle år som assistent i AVL´s vedligeholdelsesafdeling overtog Bo i 1994 ansvaret som vedligeholdelseschef og bestred det job i mere end 20 år - altid med faglighed og ordholdenhed i højsædet.

Bos 40 års viden om plast - og ikke mindst de teknologier, som skal til for hele tiden at forbedre kvaliteten af genanvendt plast - var også platformen for Bos næste udfordring som udviklingschef i AVL. Et job, som gennem de seneste fem år har været medvirkende til, at AVL har opført flere nye produktionslinjer, som kan oparbejde det mere beskidte plastaffald til en ny plastråvare i høj kvalitet. Bos opfindsomhed har senest ført til, at AVL har sendt sin første patentansøgning ind på en ny opfindelse (Georg), som kan vaske, sortere og oparbejde husstandssorteret plast til en hidtil uset høj kvalitet

Bo er en meget værdsat kollega både som udviklingschef og på hele fabrikken som underviser af AVL´s 60 medarbejdere ved indførelse af nye teknologier

Selvom covid-19 forhindrer den fejring, som et 40-års jubilæum fortjener, så blev Bo ikke snydt for at blive fejret på dagen med flag, morgenbrød og pizza til alle, men både spisning og fejring blev i små grupper.

Når situationen i forhold til covid-19 forhåbentlig snart bliver normaliseret igen, så vil Bo og årets andre jubilarer på AVL blive fejret igen ved et større arrangement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Derfor gik bestyrelsen på dramatisk møde: - Jeg har aldrig oplevet noget lignende - folk råbte og skreg

Randers FC For abonnenter

Den endelige dom falder torsdag: - Nervøsiteten er væsentlig mindre end i tirsdags

Randers

Randrusianer sigtet for trusler på livet: Gemte skarpladt pistol og stikvåben i hjemmet

Annonce