Annonce
Sport

Bo Rygaard stopper som formand i FCK

Bo Rygaard træder tilbage som bestyrelsesformand i Parken, selskabet bag fodboldklubben FC København, i april. Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

FC København skal have en ny bestyrelsesformand, da Bo Rygaard har valgt ikke at genopstille.

Bo Rygaard genopstiller ikke som bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment, selskabet bag FC København. Han fratræder dermed efter seks år på posten.

Formelt vil Bo Rygaard træde tilbage på en generalforsamling 19. april. Han vil derefter fortsætte som rådgiver for selskabet.

I efteråret sidste år var Bo Rygaard med til at fyre Ståle Solbakken som manager i FCK, og siden har fodboldklubben foretaget en række ændringer i den sportslige ledelse.

Jess Thorup er ansat som ny cheftræner, mens Peter Christiansen begynder i jobbet som ny sportschef fra 1. april.

Det er en prioritering, som Bo Rygaard selv har foretaget, forklarer han. Han kunne ikke længere afse den tid, der skal bruges på at udvikle Parken og FCK.

Bo Rygaard har takket ja til flere nye opgaver og bestyrelsesposter, som han vil tiltræde i den kommende tid som en del af hans øvrige bestyrelseskarriere.

FCK lader dog ikke Bo Rygaard forsvinde helt fra sin tilknytning til hovedstadsklubben.

- Heldigvis slipper jeg det ikke helt, da bestyrelsen fortsat gerne ser, at jeg er tilknyttet som rådgiver.

- Det giver mig tid til, at jeg kan koncentrere mig om flere nye opgaver og bestyrelsesposter, siger Bo Rygaard til klubbens hjemmeside.

Parken vil senere oplyse, hvem der indstilles som ny formand. Nærmere bestemt tidspunkt for en ny formand er ikke oplyst.

Henrik Møgelmose, næstformand i Parken, havde gerne set Bo Rygaard fortsætte, men accepterer beslutningen.

- Bo har været en særdeles aktiv og engageret bestyrelsesformand, der har stået i spidsen for en udvikling af selskabet, som har skabt vedvarende værdi, siger næstformanden.

/ritzau/

Læs nyheden på FC Københavns hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Randers FC For abonnenter

Næsten uanset, hvor Thomasberg kigger hen, kan han se folk, der leverer varen

Annonce