Annonce
Østjylland

Bolighuset Schmidthuset i Grenaa har en lang historie - og blik for fremtiden

Direktør Jesper Schmidt i det gamle snedkerværksted, der for mange år siden brugt til at lave ligkister. Nu har Schmidthuset lavet lokalet om til et eventrum. PR-foto
Schmidthuset har ombygget et tidligere snedkerværksted om til eventrum, fået ny sengeafdeling og åbnet en outlet. Eventrummet lægger rammer til en minimesse 2. november, hvor 18 andre lokale virksomheder deltager.

Grenaa: Medarbejdere og håndværkere har de seneste uger haft travlt med at give Schmidthuset i Grenaa en overhaling. Bolighuset har omdannet deres gamle snedkerværksted, der engang blev brugt til møbel- og ligkisteproduktion, til eventrum. Samtidig har de udvidet sengeafdelingen og åbnet et outlet.

I mange år har det gamle snedkerværksted været brugt som tæppeafdeling, roderum og et slags mini-museum for den mere end 100 år gamle virksomhed. Men nu er det meningen, at lokalet på omkring 200 kvadratmeter skal bruges til foredrag, ferniseringer og udstillinger.

- Det rå og rustikke miljø i rummet er oplagt til alle mulige forskellige arrangementer, og det passer perfekt som centrum i det oplevelseshus, vi ønsker at udvikle, siger direktør i SchmidtHuset, Jesper Schmidt, i en pressemeddelelse.

Annonce

Minimesse i eventrummet

Eventrummet vil blive således brugt til en minimesse lørdag 2. november. Her vil 18 andre lokale virksomheder være at finde i forretningen, og der vil være modeshow, tilbud og lidt godt til ganen.

- Arrangementet er stablet på benene med initiativ fra Marlene fra Miss Babuska, og sådanne initiativer vil vi altid gerne være med til, siger Jesper Schmidt.

Udover eventrummet har SchmidtHuset udvidet sengeafdelingen - og når man nu var i gang, var det oplagt at indrette et outlet på 2. sal med restmøbler.

I det hele taget har bolighuset haft travlt. Man har lige startet en webshop med mere end 700 produkter, og i foråret åbnede bolighuset en afdeling med produkter fra Hay og begyndte også at sælge elløbehjul, elcykler og grill.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Politi advarer om risiko for akvaplaning efter uheld på østjysk motorvej: Det er meget farligt

Annonce