Annoncørbetalt indhold

Boligpriserne i Randers er faldende

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Der er gode nyheder for folk, der er på udkig efter at købe en ny bolig i Randers. Her er boligpriserne nemlig faldet sammenlignet med de seneste år, hvilket er en modsætning til landets resterende større byer. Faktisk er mange af priserne på boligkøb på sit højeste i 10 år – men dette gælder heldigvis ikke for Randers og omegn.

Ifølge Boligsiden var kvadratmeterprisen på rækkehuse og villaer i Randers Kommune i juni 2019 11.036 kroner. Dette er en markant stigning sammenlignet med juni 2015, hvor kvadratmeterprisen var 9.423 kroner. Dog er der godt nyt igen, da juni 2020 bød på kvadratmeterpriser på 10.806 kroner. Dette må i den grad siges at være godt nyt for boligsøgende i Randers Kommune, hvor priserne altså er faldet siden sidste år.

Annonce

Køberrådgivning – få hjælp til købsaftalen

Idet priserne på rækkehuse og villaer i Randers og omegn er så gode, som de er, er det attraktivt for boligsøgende at foretage deres boligkøb nu. Her er det en god idé at sørge for at få køberrådgivning, da juridisk rådgivning herigennem er sikret. Køberrådgivning ved huskøb er en professionel assistance, hvor relevant viden inden for regler og love tilbydes.

Selvom køberrådgivning i sig selv virker som en dyr post at tilføje til boligkøbet, er det penge, der er godt lagt ud. Køberrådgivning ved køb af bolig kan nemlig spare køberne et væld af penge. Rådgivningen inkluderer nemlig alt fra gennemgang af bilag og købsaftale, drøftelser og korrespondance med ejendomsmægleren, udarbejdelse af refusionsopgørelse, skøde og godkendelsesskrivelse og meget, meget mere.

Annonce

Mindre prisstigninger på ejerlejligheder

Det er dog ikke alle boligtyper, hvis kvadratmeterpriser er faldet i Randers Kommune. Ejerlejligheders kvadratmeterpriser er derimod steget og følger derfor ikke samme positive udvikling som rækkehuse og villaer. Dog er der ifølge Boligsiden tale om en mindre prisstigning på 250 kroner gennem det seneste år. I juni 2020 var kvadratmeterpriserne på ejerlejligheder 10.151 kroner, mens det i juni 2019 var 9.901 kroner.

Sammenlignes kvadratmeterpriserne med tidligere år, bød juni 2015 på 8.557 kroner, mens juni 2010 bød på 9.651 kroner. Der er altså tale om en nogenlunde konstant kvadratmeterpris igennem de sidste 10 år, hvilket for mange boligkøbere og -sælgere er en dejlig tryghed at have. Herved skal hverken købere eller sælgere bekymre sig om gigantiske prisfald. Dette kan være med til at gøre beslutningen om boligkøb nemmere.

Annonce

Frederiksberg Kommune oplever gigantisk prisudvikling

Den dyreste prisudvikling på boligmarkedet må uden tvivl siges at være i Frederiksberg Kommune. Her er kvadratmeterpriserne på rækkehuse og villaer ifølge Boligsiden steget med 23.942 kroner de sidste 10 år. Prisudviklingen er ligeledes høj i henhold til kvadratmeterprisen på ejerlejligheder. Her er prisen steget med 18.562 kroner de sidste 10 år.

Ønskes det at købe rækkehus, villa eller ejerlejlighed i Frederiksberg Kommune, gælder det altså om at punge ud. Her kan det især være fordelagtigt at gøre brug af professionel køberrådgivning, således det bedste køb gøres til den bedste pris. På denne måde skal boligkøberne i hvert fald ikke bekymre sig om, hvorvidt de er blevet snydt i handlen eller overser vigtige detaljer – specielt ikke i denne tid, hvor boligmarkedet har overrasket i coronakrisen.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.