Annonce
Østjylland

Efter mulig svindelsag: Boligselskab bliver midlertidig forretningsfører i Østjysk Bolig

Arkivfoto: Jens Thaysen
Bestyrelsen i Østjysk Bolig forventer at have en ny direktør på plads til august næste år, indtil da er Lejerbo forretningsfører.

AARHUS: Det bliver administrationsselskabet Lejerbo, der skal fungere som midlertidig forretningsfører i Østjysk Bolig frem til 30. juni 2021.

På det tidspunkt forventer boligselskabet igen at være på plads med en ny daglig ledelse, skriver de i en pressemeddelelse.

Østjysk Bolig valgte fredag 2. oktober at afskedige deres direktør. Det skete efter mistanke om underslæb på baggrund af en revisionsundersøgelse iværksat af Østjysk Boligs bestyrelse efter aftale med Aarhus Kommune.

Annonce

For at komme helt til bunds i de uregelmæssigheder, som den første undersøgelse afdækkede og førte til afskedigelsen, har Østjysk Boligs bestyrelse sammen med Aarhus Kommune iværksat en uvildig advokat og revisionsundersøgelse.

- Det har været en turbulent periode, som naturligvis har givet usikkerhed hos både ansatte og beboere i Østjysk Bolig. Jeg er derfor meget tilfreds med, at vi nu har styr på det videre forløb og sikkerhed for, at denne sag ikke kommer til at true Østjysk Bolig som selvstændig boligorganisation. Vi ser frem til at komme til bunds i sagen og til samarbejdet med Aarhus Kommune og Lejerbo i perioden frem til 1. juli næste år, udtaler formanden for Østjysk Bolig Katja Hillers


Det har været en turbulent periode, som naturligvis har givet usikkerhed hos både ansatte og beboere i Østjysk Bolig. Jeg er derfor meget tilfreds med, at vi nu har styr på det videre forløb og sikkerhed for, at denne sag ikke kommer til at true Østjysk Bolig som selvstændig boligorganisation.

Katja Hillers


I den kommende periode vil der være en repræsentant fra Lejerbo permanent til stede på Østjysk Boligs kontor og fungere som direktør indenfor de rammer, som er fastlagt i den midlertidige administrationsaftale.

I foråret 2021 vil bestyrelse indlede rekrutteringen af en ny direktør, som forventes at tiltræde 1. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce