Annonce
Norddjurs

Bollegård solgt til Christianborg-rådgiver: Store planer for liebhavervillaen

Bollegård i Hevring blev sat til salg i sommer, og der har været mange interesserede købere, men det blev Rune Langhoff, der er særlig rådgiver for folketingsmedlem Sikandar Siddique, der flytter ind i juni måned, og samtidig åbner nogle af de godt 500 kvadratmeter op for blandt andet udlejning sammen med en flok venner. Foto: DanBolig Kolind-Midtdjurs
Liebhaverejendommen Bollegård ved Hevring er blevet solgt til Rune Langhoff, der er særlig rådgiver for folketingsmedlemmet Sikandar Siddique. Stedet skal bruges som privatbolig, men der er er også drømme om B&B, æbleplantage og kunstudstillinger.

Hevring: De godt 500 kvadratmeter liebhaveri udenfor Hevring har nu fundet en ny ejer efter at have været til salg siden sidste sommer. Ejendommen er solgt til Rune Langhoff, der er særlig rådgiver for folketingsmedlemmet Sikandar Siddique, der blev valgt ind for Alternativet, men som siden er blevet løsgænger og nu er partileder for Frie Grønne.

Rune Langhoff har boet i København i mange år, men stammer fra Langå, hvor den tidligere ejer af Bollegård, Birgit Nørgaard, også er fra, og det er den vej igennem, at salget er kommet i stand.

- Jeg kender Birgit fra skoletiden, hvor hun var uddannelsesvejleder og kom rundt i klasserne og fortalte os, hvad vi kunne blive, og så har min mormor faktisk også passet Birgit, da hun kom ud at tjene i sin tid, siger han.

Annonce

Rune Langhoff har desuden været på Bollegård til fætter-kusine-fest for snart tyve år siden, og dengang drømte han om at komme til at bo på stedet.

De tanker gik dog i glemmebogen, indtil Rune Langhoffs forældre henkastet hen over julen nævnte, at "Birgits sted" var til salg.

- Det var for godt til at være sandt, så jeg måtte slå til, siger han.

Æbleplantage og bryllupper

Efter flere fremvisninger med hjemmebagt kringle slog Rune Langhoff til og købte boligen for en pris på knap fire millioner kroner.

- Det er selvfølgelig mange penge, men det er jo ikke mere, end en treværelses lejlighed koster i København, siger han.


Vi vil gerne lave B&B og leje lokaler ud til fester som for eksempel bryllupper. Vi taler også om at lave en æbleplantage og måske lave kunstudstillinger, som jeg har fået fortalt, at der tidligere har været på stedet.

Rune Langhoff, ny ejer af Bollegård


Han overtager nøglerne til liebhavervillaen 1. juni, og planen er, at han skal bruge Bollegård som privatbolig, samtidig med at der skal åbnes op for offentligheden.

- Jeg har købt det, men vi er fem venner, der er gået sammen om at ville skabe en masse fede ting, siger Rune Langhoff og fortæller, at drømmene blandt andet går på at lave udlejningsvirksomhed på Bollegård.

- Vi vil gerne lave B&B og leje lokaler ud til fester som for eksempel bryllupper. Vi taler også om at lave en æbleplantage og måske lave kunstudstillinger, som jeg har fået fortalt, at der tidligere har været på stedet, siger den ny ejer.

Annonce

En ren 13'er

Hvornår der præcis bliver åbnet op for overnatninger og fester, kan Rune Langhoff endnu ikke sætte en dato på.

- V skal have malet lidt, men ellers er stedet fint, så vi håber på at kunne åbne op for udlejning hen i juli/august, siger han og fortæller, at han glæder sig helt vildt til at rykke fra København og ind på Bollegård.

- Stedet er fantastisk. På en skala fra 1-10, så er det et 13-tal på den gamle karakterskala, siger han og griner.

Selv om Rune Langhoff nu rykker fra hovedstaden og dermed langt fra Christiansborg, fortsætter han i jobbet som særlig rådgiver for Sikandar Siddique.

- Corona har jo vist, at man sagtens kan arbejde hjemmefra, så det fortsætter jeg med, og så skal jeg til København et par gange om måneden, siger han.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Randers For abonnenter

Nye planer kan måske redde p-pladser i Trangstræde og bevare busterminalen: Her er status på planerne for populær parkeringsplads

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Østbro-kandidater på hjemmebane i Harridslev: Tre mandater vil være en succes

Randers FC For abonnenter

Seneste nyt før pokalopgør: Marxen misser møde med barndomsklub - sådan kan Randers FC stille op

Alarm 112

Kan risikere at brænde i dage: Voldsom brand hos trævirksomhed er stadig ikke under kontrol

Randers

Kom ind i kampen, politikere: Skal vi have nedslidte idrætshaller, hvor det regner ind?

Randers

Politikere undrer sig og sender besked til hospitaler: - I må altså gerne ansætte medarbejdere på deltid

Randers For abonnenter

Smitten i Randers-forstad tredoblet siden fredag - også i kommunen er der vækst i coronasmitte: Sådan skal du forholde dig til tallene

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Randers

Lone Andersen forlader Randers Statsskole - har fået nyt job

Danmark

Løvkvist: DF har allerede tabt kommunalvalget - spørgsmålet bliver nederlagets størrelse

Miljø

Risiko for usynlig gift i drikkevandet: Syddjurs vil undersøge 37 private brønde og boringer ved Tirstrup

Navne For abonnenter

'Brødrene' har løst et utal af opgaver under og over jorden - blandt andet pipelinen med øl til Storegade

Alarm 112

Har brændt siden i morges: Brandfolk fra hele Djursland kæmper med brand hos trævirksomhed

Annonce