Annonce
Debat

Borgere som sagesløse ofre for politisk taktik

Læserbrev: KV21-valgkampen er startet og med borgerne som sagesløse ofre for kynisk politisk taktik. Anderledes kan det ikke tolkes, når S, SF, Radikale og Konservative i byrådet stemte imod Venstres forslag om en ambitiøs og målrettet ansøgning for at få cykelstier til halv pris via støtte fra Cykelpuljen.

Hvorfor ville nævnte partier ikke være med? Fik Randers Kommune tilskud, ville vi have et år til at fortryde og frem til 2027 til at finde vores egen halvdel af finansieringen. Så det økonomiske er alene et spørgsmål om politisk vilje.

Ønsker Mogens Nyholm, Rosa Yde Lykke, Daniel Madié, Christina Kjærsgaard, Torben Hansen, Steen Bundgaard, Anni Hjortshøj, Henrik Leth, Karen Lagoni, Lise-Lotte Leervad Larsen, Pia Moldt, Ellen Petersen, Liselotte Frier Pedersen og Stine Eiby Knudsen ikke at udnytte cykling til at fremme sundhed, reducere trængsel og mindske CO2-udslippet?

Annonce

Så sig det dog rent ud, så borgerne ved KV21 ved, hvad de får, hvis de stemmer på jer ved KV21.

Det at sige noget gjorde ovennævnte ikke under debatten i byrådet. Total tavshed bortset fra noget snak om at “der er ikke penge på budgettet” fra Mogens Nyholm og Anker Boje, der begge i forbindelse med infrastrukturplanen i øvrigt stillede forslag om supercykelsti mellem Randers og Uggelhuse?!

Det var ikke blot et uagtsomt nej til cykling. Det var et overlagt nej, idet S forud for afstemningen tog en timeout. De snakkede vel under timeouten - men tænkte de på, hvad der gavner (skatte)borgerne i Randers?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce