Annonce
Randers

Borgere vil selv forme deres bydel

Over 130 borgere har meldt sig til et forum, hvor de får mulighed for at komme med input til planerne for Byen Til Vandet. Foto: Randers Kommune

Over 130 borgere har meldt sig til et forum, hvor de kan give input til udviklingsplan, der skal trække byen til vandet.

Randers: - Jeg er glad for, at så mange borgere har tilmeldt sig det nye forum for Byen Til Vandet. Det er vigtigt, at borgerne er med til at forme fremtidens Randers, for det er jo dem, der skal bo og færdes i den nye bydel. Derfor får deres input også stor betydning.

Sådan siger borgmester i Randers Kommune Torben Hansen (S) i en pressemeddelelse fra kommunen om projektet. Borgerne har primært tilmeldt sig Byen til Vandet forum i forbindelse med Randers Ugen, og planen er nu, at de skal mødes første gang inden efterårsferien. Her vil forskellige temaer som for eksempel klimatilpasning og fremtidens boligformer blive debatteret, og inputtene fra mødet bliver brugt, når eksperter i 2019 skal lave tage det næste store skridt i projektet med at få byen til vandet. Det sker, når tre teams af eksperter skal lave hver deres bud på en udviklingsplan for Byen til Vandet, som er den plan, der skal danne grundlag for realisering af projektet. - De næste måneder bliver utroligt spændende, for det er nu, vi for alvor tegner linjerne for, hvordan vi får byen til vandet. Jeg ser frem til, at forummet får mulighed for at tage aktiv del i det arbejde med gode input og perspektiver, siger Claus Omann Jensen, der er formand for udviklingsudvalget. Er man ikke blevet en del af forummet, er det fortsat muligt at tilmelde sig via hjemmesiden eller komme med input via facebook-siden "Fremtidens Byen til Vandet". Medlemmerne af forummet mødes for første gang 3. oktober klokken 18.30 til 21 på VIA University College i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce