Annonce
Norddjurs

Bosnier fik to års fængsel og udvisning: Havde mere end et halvt kilo amfetamin i fryseren

Arkivfoto: Annelene Petersen
En 33-årig bosnisk mand fra Allingåbro blev tirsdag ved Retten i Randers idømt to års fængsel og udvisning for salg af narko.
Annonce

Allingåbro: I november fik Østjyllands Politis specialpatrulje et tip om, at en 33-årig bosnier solgte stoffer fra sit hjem i nærheden af Allingåbro.

En aften tog betjentene på uanmeldt besøg hos manden, der forsøgte at løbe ud af bagdøren med en bøtte kokain og ecstasy, da han opdagede politiet. Han nåede dog ikke døren, før betjentene havde fat i ham. Ud over 48 ecstasy-piller og 49 gram kokain på ham fandt betjentene omkring 640 gram amfetamin i mandens fryser, ligesom de også beslaglagde en mindre mængde hash og skunk og noget cannabisolie. I huset lå der også adskillige salgsposer, og i retten erkendte den 33-årige, at han havde solgt narko flere gange. Den 33-årige blev også dømt for at have overtrådt våbenloven ved at have været i besiddelse af flere haglpatroner, som han ikke havde tilladelse til at have.

Annonce

Straffer narkohandel hårdt

Senioranklager Jakob Beyer er tilfreds med onsdagens dom. - Det var en stor mængde amfetamin, som politiet nu har fået væk fra gaden. Retten fulgte praksis med at straffe handel med hård narko med en længere fængselsstraf, og da hans tilknytning til Danmark er begrænset, blev han også udvist af landet, siger anklageren. Den 33-årige erkendte forholdene i retten, men ankede dommen til landsretten med håb om en mildere straf.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Kommune i fuld gang med forberedelser: For første gang nogensinde overhaler babyboomere de unge

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce