Annonce
Erhverv

Brænder for bedre bolsjer

I folkeskoletiden lavdede og solgte Jens Holm-Christensen bolsjer i skolegården og ved det lokale busstoppested. Nu drømmer han større. Privatfoto

Aarhusiansk iværksætter vil producere mere velsmagende og sundere bolsjeprodukter. Foreløbig har Jens Holm-Christensen lagt 140.000 kroner af sine egne sparepenge i projektet.

AARHUS: Traditionelle bolsjer er fremstillet af 97 procent flydende hvidt sukker. Det er der ingen fremtid i at sælge, mener iværksætter Jens Holm-Christensen. Derfor satser den unge iværksætter med virksomheden Bolcheværk på 100 procent naturlige ingredienser og god smag uden sukker.

Til september skal Jens Holm-Christensen på Food Festival på Tangkrogen og se forbrugerne i øjnene for første gang.

- Jeg har ofret rigtig mange sene aftentimer og brugt min sommerferie på at blive klar til salg. Indtil videre har jeg investeret 140.000 kroner af mine egne sparepenge i virksomheden og fokuseret meget på produktudvikling og finjustering af smag og konsistens. Derfor glæder jeg mig sindssygt meget til at præsentere produkterne for omverdenen, siger Jens Holm-Christensen i en pressemeddelelse.

Bolsjerne er sødet med det naturlige sødemiddel Stevia.

Annonce

Bolsjer skal være mere sexede

- Bolcheværk skal markedsføres på urbansk minimalisme og bæredygtige værdier. Kort sagt skal sukkerfrie bolsjer gøres mere sexede, erklærer Jens Holm-Christensen.

Allerede i folkeskolen lavede og solgte han bolsjer sammen med sin tvillingbror og en kammerat. Det er herfra, ideen stammer, men med en baggrund fra Handelshøjskolen var det vigtigt for Jens Holm-Christensen, at projektet blev startet efter grundige markedsundersøgelser.

- Markedet i Danmark er der. Vi danskere er nummer to på listen over dem, der spiser mest slik i Europa. Jeg tror på, at markedet er modent til lidt nytænkning, og jeg har i hvert fald ikke hørt om andre iværksættere, som satser på sukkerfri bolsjer, siger Jens Holm-Christensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold For abonnenter

Overblik og reaktioner: Vivild og Vorup styrer mod gyserkamp i sidste spillerunde

Annonce