Annonce
Randers

Brætspil stiller op til Gamedays i Kulturhuset

Mads Fløe er dansk brætspilsdesigner og har i mange år skabt sine egne brætspil. Det er blevet til mange forskellige spil, og nu har det første, Ka Pai, fundet vej til markedet - men mange flere er på vej. Mads har skrevet kontrakt med forlag på flere andre titler, som endnu ikke er udkommet, men som du kan få en eksklusiv smagsprøve på ved Gamedays 2020.Foto: Indsendt af Brætspil Randers
Annonce

RANDERS: Når Brætspil Randers for første gang slår dørene op for Gamedays i Kulturhuset i Randers, er der mulighed for at afprøve nogle af de nye brætspil, endnu før de rammer butikkerne.

Brætspilseventen har i år fokus på escape room-spil som ”Exit” og Jeppe Norskers ”50 Clues”, men der vil også være rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige familiespil og party games. Derudover får Gamedays besøg af tre danske brætspilsdesignere, der vil medbringe deres helt nye spil, der endnu ikke er landet i butikkerne.

- Det er nogle af de store navne indenfor brætspilsdesign i Danmark, vi får besøg af, fortæller Mette Gade, der er formand for Brætspil Randers.

Brætspilseventen finder sted i Kulturhusets store sal 12. og 13. august klokken 13.00-19.00 og 14. august klokken 10.00-18.00. Alle er velkomne.

Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Sport For abonnenter

Dét har vi lært af testkampene: Profiler skal slås for spilletid

Annonce