Annonce
Randers FC

Brødrene Bundgaard var i hopla for reserverne

Oliver Bundgaard lavede to assist for Randers FC's reserver, der mandag spillede uafgjort mod AaB. Det andet oplæg var til lillebror Filip. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers FC stillede med et ungt reservehold i en testkamp mod AaB, som endte uafgjort med flere lovende præstationer blandt de unge kronjyder.

Fodbold: Det var et meget ungt reservehold, som Randers FC mandag eftermiddag sendte på banen til en testkamp mod AaB's ditto, hvor etablerede Superliganavne som Kasper Kusk, Tom van Weert og Kasper Pedersen var at finde blandt de startende 11.

Hos kronjyderne var det til gengæld kun Jonas Dakir, Oliver Bundgaard, Tobias Klysner, Issah Salou, Tosin Kehinde og Bassala Sambou fra seniortruppen, som fik muligheden for at røre benene.

Derfor tog det også lidt tid, før de fandt sig til rette i opgøret, som endte 2-2.

Annonce

- AaB kommer med et stærkt hold og trykker os ned den første halve time, hvor de også får scoret. Vi laver så et regulært drømmemål, hvor et rigtig godt opspil ender hos Oliver Bundgaard, der sender en cutback tilbage til Oliver Jensen, som hamrer den ind. Efter den scoring så det egentlig rigtig godt ud, siger assistenttræner Rasmus Bertelsen, som stod i spidsen for reservemandskabet.

Flyvende Klysner

Randers FC kom også på 2-1 kort inde i anden halvleg, da Oliver Bundgaard endnu engang fandt plads langs sidelinjen og igen sendte en flad bold skråt tilbage i feltet. Denne gang var det lillebror Filip Bundgaard, som kom først på kuglen og kunne sende den ind bag Andreas Hansen i AaB-målet.

Derfra stod Rasmus Bertelsen egentlig med en fornemmelse af, at det nok skulle ende med en sejr, men det fik Kasper Kusk spoleret med sin scoring til 2-2 efter en dårlig clearing.

Trods udligningen så assistenttræneren flere lovende takter.


De unge gør det godt i dag, og Klysner er igen flyvende og involveret i meget. Det var også godt at se Oliver Bundgaard få to assists. Det var alt i alt en opløftende indsats.

Rasmus Bertelsen, assistenttræner i Randers FC


- De unge gør det godt i dag, og Klysner er igen flyvende og involveret i meget. Det var også godt at se Oliver Bundgaard få to assists. Det var alt i alt en opløftende indsats, siger Rasmus Bertelsen, som til gengæld ikke så helt så meget til Bassala Sambou.

- Bassala er på en svær opgave alene i angrebet mod to stærke forsvarsspillere, men han løser det okay og finder sig mere og mere til rette i vores måde at spille på, lyder det.

Det andet nyindkøb Nikola Mileusnic var ikke med, da han kommer med et fysisk efterslæb fra et genoptræningsforløb i Australien, så han skal bygges lidt mere op, før det kan blive til minutter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce