Annonce
Randers FC

Medie: Brøndby forsøgte at skabe plads til Saba-køb

Saba Lobjanidze er stadig Randers FC-spiller, selv om han igennem hele transfervinduet blevet meldt på vej væk. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Ifølge dagbladet B.T var Brøndby en af de klubber, som jagtede Saba Lobjanidze på sidstedagen af sommerens transfermarked.

Randers: Randers FC arbejdede helt frem til et par timer før lukningen af transfervinduet på et salg af Saba Lobjanidze.

Det fortalte klubbens sportsdirektør Søren Pedersen dagen derpå til Randers Amtsavis, og han kunne desuden oplyse, at det var klubber i Superligaen, som Randers FC forhandlede med.

- Det var tæt på. Det var først et par timer før lukningen af transfervinduet, at vi kunne se, at nu ville det blive for sent. Der var flere ting i spil, men først og fremmest skulle de klubber, der gerne ville have ham, have andre spillere ud. Men det lykkedes ikke, sagde Søren Pedersen tirsdag til Randers Amtsavis.

Dygtig spiller

Nu kan B.T. fortælle, at Brøndby var en af de klubber, der bejlede til Saba Lobjanidze på sidstedagen af transfervinduet.

Det krævede dog, at Brøndby fik trimmet truppen først, og klubben arbejdede derfor på at komme af med Jens Martin Gammelby og Ante Erceg. Men ingen af delene lykkedes, og derfor blev der ikke plads til at hente Saba Lobjanidze ind før lukningen af transfervinduet.

- Selvfølgelig er det generelt interessant, når en dygtig spillers kontrakt snart løber ud. Men om det var tæt på, at vi købte ham, kan jeg ikke gå ind i.

- Vores trup er stor, så vi ville gerne trimme den noget mere, før vi forstærkede os, men det havde ikke noget med økonomi at gøre, at det ikke skete, siger Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen til B.T.

Saba Lobjanidze er i øjeblikket på landsholdsopgave med det georgiske landshold, som søndag spiller mod Danmark i EM-kvalifikationen.

Hans kontrakt med Randers FC løber ud i sommeren 2020.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers HK For abonnenter

Stort portræt af Katrine Larson: Guldpigen der gik en anden vej

Randers HK For abonnenter

Juncker efter formidabel redningsprocent: Stadig en smule ærgerlig

Annonce