Annonce
Randers

Brand i etageejendom i nat: Reddet af pulverslukker

Beredskab og Sikkerhed Randers måtte sent mandag aften rykke ud til en brand i en lejlighed i Randers C. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Randers: Der opstod mandag klokken 23.15 brand i en lejlighed på Fuglebakken i Randers C.

- Beboerne havde haft et stearinlys til at stå på et bord, og flammen derfra havde fået fat i noget papir, fortæller indsatsleder Niels Henrik Nielsen fra Beredskab og Sikkerhed Randers.

Derefter gik det hurtigt, og pludselig var der ild i bordet.

Brandfolkene blev tilkaldt, og ejendommens øvrige beboere blev evakueret. Imens løb en beboer fra den brændende lejlighed hen og hentede en pulverslukker og gik i gang med slukningsarbejdet.

- Lejerne havde selv en lille pulverslukker stående, og det lykkedes dem faktisk selv at få slukket branden med den. Så da vi kom frem, var der kun lidt røg tilbage i lejligheden - og en masse pulver fra pulverslukkeren, fortæller indsatslederen.

Netop fordi lejligheden var fyldt med pulver, måtte skadeservice tilkaldes, og beboerne i den pågældende lejlighed måtte finde et andet sted at tilbringe natten. Takket være deres hurtige handling slap resten af ejendommen dog for røg- og brandskader, og derfor kunne de øvrige beboere vende hjem efter en kortvarig evakuering til gaden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce