Annonce
Randers

Brand i industrihal tæt på centrum: - Der var tændt et bål på gulvet

Arkivfoto: Alberto Rigamonti/Panthermedia/Ritzau Scanpix

Randers: Om det var en påsat brand, eller der bare var nogen, der frøs, vides ikke, men Beredskab og Sikkerhed Randers måtte torsdag eftermiddag rykke ud til en mindre brand i en industrihal tæt på Randers Midtby.

Beredskabet blev klokken 16.38 kaldt ud til industrihallen i de gamle bygninger fra Skandinavisk Jute Kompagni, som ligger mellem Randers Station og Randers Regnskov på Hvidemøllevej. Her var der antændt et bål midt på gulvet.

- Det var meget lille. Ifølge holdlederen brugte de ikke mere end 30-40 liter vand på at slukke det, fortæller indsatsleder Christian Nøddelund, der på grund af brandens ringe størrelse var blevet på stationen.

Ilden var helt tydelig menneskeskabt. Men hvad årsagen til bålet kan være, vil Christian Nøddelund ikke gætte på.

- Det ved vi simpelthen ikke, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce