Annonce
112

Brand på lokal møbelfabrik: Beredskabet rykkede ud med ti mand

Brandfolkene fra Beredskab og Sikkerhed arbejdede fredag morgen på at slukke en silobrand ved møbelfabrikken Mølballe. Her ses brandfolkene, mens de var i gang med at sprøjte skum ud over siloens top. Privatfoto
Folkene fra Beredskab og Sikkerhed fik travlt, der der fredag morgen indløb en alarm om brand i en industribygning ved Purhus.

Purhus: Beredskab og Sikkerhed i Randers fik fredag morgen klokken 7.52 en alarm om en brand i en industribygning i Purhus.

Det viste sig, at der var gået ild i en silo med træspåner hos møbelfabrikken Mølballe på Europavej i industrikvarteret lige ved motorvejsafkørsel 38, Purhus.

- Der er nok kommet en gnist i forbindelse med siloens ventilationsanlæg, som så har startet branden, siger beredskabsinspektør Christian Nøddelund fra Beredskab og Sikkerhed.

Han fortæller, at beredskabet var af sted med 10 mand, en stigevogn, en tankvogn og en sprøjte, samt at de gik i gang med at sprøjte skum ud på toppen af siloen, så den derfra kunne sive ned til ilden.

- Vi har helt styr på branden. Men det tager nok lidt tid, før den slet ikke ulmer mere, siger Christian Nøddelund til amtsavisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce