Annonce
Randers

Brand på parkeringsplads: Bil omspændt af flammer

Det gik knap så voldsomt for sig, da en bil tirsdag aften brød i brand på Flyvervej, men hele bilens motorrum udbrændte. Arkivfoto: Lars Rasborg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Falck i Randers rykkede ud til bilbrand i nordbyen.

Randers: Falck i Randers måtte tirsdag aften ved 19-tiden rykke ud til en brand på Flyvervej i Randers. Her var en en bil brudt i brand i motorrummet, da ejeren ville køre den ud fra en parkeringsplads.

- Ejeren er i gang med at bakke den ud, da han hører et brag, og så bryder motoren i brand, siger vagthavende ved Falck, Per Holm.

Bilen var overtændt, og der stod høje flammer fra den, da Falck ankom, men der var ingen fare for, at branden ville sprede sig til bygninger eller andet materiel, fortæller vagthavende.

Falckfolkene fik slukket branden i løbet af kort tid, men hele bilens motorrum udbrændte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce