Annonce
112

Brand på plejehjem: Ældre mand indlagt med brandskader

Arkivfoto: Annelene Petersen
En mindre brand i en lejlighed på Vorup Plejehjem førte torsdag eftermiddag til, at én af plejehjemmets ældre beboer måtte indlægges med forbrændinger.

Randers: En ældre mand blev torsdag eftermiddag kørt på Regionshospitalet Randers som følge af en mindre brand på Vorup Plejehjem på Bøsbrovej i Randers.

Alarmen lød klokken 13.24, og da brandfolkene fra Beredskab og Sikkerhed kort efter nåede frem til adressen, kunne de konstatere, at der var opstået brand i en af plejehjemmets beboerlejligheder.

- Branden var ikke så stor. Den var begrænset til selve lejligheden, og derfor var det forholdsvis let for os at slukke den, siger vagthavende indsatsleder Niels Henrik Nielsen fra Beredskab og Sikkerhed.

Annonce

Krævede behandling

Men én ting er, at branden ikke var ret stor. Noget andet er, at dens begrænsede omfang ikke skal sidestilles med, at den var ufarlig.

For en ældre mand måtte i forbindelse med politi- og beredskabsindsatsen på stedet køres til Randers Regionshospital. Det bekræftes af kommunikationsmedarbejder Jakob Christiansen ved Østjyllands Politi.

- Der er tale om en ældre mand, der er beboer på stedet. Han havde fået nogle forbrændinger, som skulle behandles, siger Jakob Christiansen.

Der forelægger ingen informationer om, hvad der startede branden i den ældre mands lejlighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce