Annonce
Randers

Brandtilsyn: Beredskabet gik på diskoteksbesøg

Arkivfoto: Scanpix/Iris

11 diskoteker og værtshuse fik uanmeldt besøg af Beredskab og Sikkerhed Randers fredag aften. Det var det årlige tjek af om reglerne bliver overholdt.

Annonce

Randers: Beredskab og Sikkerhed Randers kom en tur i gå-i-byen-gaden i Randers fredag aften. Her var formålet nu ikke at drikke øl og hygge sig, men at at kigge diskoteker og værtshuse efter i sømmene i Storegade for at sikre, at reglerne bliver overholdt.

Og der var ikke det store at komme efter.

- Nej, det var kun småting, vi fandt. Vi går overordnet efter at se, om der lukkes for mange mennesker ind på diskotekerne, men det var der slet ikke tale om. Der var ikke mange mennesker i byen, nemlig. Og så ser vi efter om flugtveje er spærret, det var der heller ikke noget af. Der var et par tilfælde af at brandslukkere ikke var efterset til tiden, det var alt, siger beredskabsinspektør Jørgen Hansen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Beredskabet delte sig op i to hold og nappede fem eftersyn hver og sluttede så af med et samlet.

Jørgen Hansen oplyser, at politiet ikke var med denne gang, det sker ellers nogle gange, at ordensmagten er med på runden.

Det er op til beredskabet at bestemme sig for, hvornår der laves brandtilsyn.

- Det plejer nogenlunde at være en gang om året, men vi kan også finde på at gøre det igen ugen efter, for at sikre at alt er i orden, lyder det fra Jørgen Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Nørreskoven: Defensiven viste vejen

Randers

Politiet nedlægger hotspot i Randers

Annonce