Annonce
Randers

Brandtilsyn i haller lørdag

Beredskabsinspektør Christian Nøddelund fra Beredskab og Sikkerhed Randers var lørdag på brandtilsyn i Fårup, Allingåbro og Hinnerup. Arkivfoto: Flemming Krogh
Alle de tre steder, beredskabet var på tilsyn, var der helt styr på sikkerheden, lyder det fra beredskabsinspektør.

Randers: En af de ofte tilbagevendende opgaver, der venter beredskabsinspektøren i Beredskab og Sikkerhed Randers, er brandtilsyn.

Sådanne tre planlagte styks var beredskabsinspektør Christian Nøddelund, Beredskab og Sikkerhed Randers på i løbet af lørdagen.

- Vi skal tjekke, når der er arrangementer i haller med over 150 personer at alle krav er overholdt, siger han og fortæller, at dagens arbejde gik til gymnastikopvisning i Fårup, gymnastikopvisning i Allingåbro og til dans i Hinnerup.

- Vi skal blandt sikre os, at flugtvejene er fri, at borde- og stole-opstillingerne overholder kravene, vi tjekker dørene, om ledninger er fastgjort med mere. Det har mest af alt at gøre med at sikre at folk kan komme derfra, hvis der udbryder brand eller lignende, siger Christian Nøddelund.

Han oplyser, at det skal opfattes som en service og hjælp til arrangørerne, selv om der jo er tale om en kontrol.

- Men vi gør det i bedste mening, og er tingene ikke i orden og sker det værste, så kan de ansvarlige faktisk stå til to års fængsel, hvis ikke forholdene er i orden. Jeg har godt nok aldrig hørt om at folk er blevet fængslet for det, men loven giver altså mulighed for det, siger Christian Nøddelund.

Og både i Fårup, Allingåbro og Hinnerup var der helt styr på sikkerheden.

- Det hele var i orden, lyder det fra beredskabsinspektøren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold For abonnenter

Overblik og reaktioner: Vivild og Vorup styrer mod gyserkamp i sidste spillerunde

Randers

Flere partier vil sætte skatten op

Annonce