Annonce
Randers

Brandtilsyn på Leca inden stort rykind lørdag

Da Leca i forbindelse med åben fabriks-arrangement lørdag havde opstillet et telt, der kunne rumme mere end 150 personer, kom Beredskab og Sikkerhed Randers på besøg. For at sikre at sikkerheden var i orden. Foto: Lone Hammer Sørensen
Beredskab og Sikkerhed Randers var en tur ude at bese det store telt, som Leca havde stillet op til at modtage gæsterne, da der var åbent hus lørdag.
Annonce

Hinge: Beredskabsinspektør Per Alllan Nielsen fra beredskab og Sikkerhed Randers var lørdag morgen en tur på besøg hos Leca, Weber Saint-Gobain, inden der skulle holdes åbent hus fra klokken 10-16.

- Jeg var derude klokken 9 for at besigtige forholdene. Det gør vi, når der stillet et telt op, der er beregnet til mere end 150 personer, siger beredskabsinspektøren.

Teltet, der var sat op på Leca-værket, var fyldt med borde og stole, så gæsterne kunne sætte sig med mad fra grillen eller nyde en kop kaffe med kage. Desuden var der en væg med en udstilling af fotos af værket gennem 60 år.

- Jeg tjekkede flugtveje og at der var det antal brandslukkere, der skulle være, og alt var i orden, siger Per Allan Nielsen.

Ledelsen hos Leca havde forventet, at der ville komme i omegnen af 300 gæster til det åbne hus-arrangement, men der kom over 650 besøgende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Fire færdselssager i Randers

Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Randers

Motorvejen spærret natten til søndag: Kassevogn var væltet og chaufføren sad fast

Annonce