Annonce
Sport

Brock-Madsen med i OL-forberedelsestruppen

Nicolai Brock-Madsen er kommet med i OL-forberedelsestruppen. Arkivfoto: Scanpix

Den tidligere Randers FC-angriber, Nicolai Brock-Madsen, er kommet med i den trup, som i forvejen tæller Nicolai Poulsen

Annonce

U21-fodboldlandsholdets træner, Niels Frederiksen, satte onsdag navne på de sidste spillere, der deltager i Danmarks OL-forberedelsesturnering i Sydkorea i den kommende uge.

Det drejer sig om Frederik Børsting fra AaB, Martin Vingaard fra FC Nordsjælland, Nicolai Brock-Madsen fra Birmingham, Robert Skov fra Silkeborg og Patrick Da Silva fra Brøndby.

Dermed får Nicolai Brock-Madsen chancen i den trup, som i forvejen tæller hans tidligere holdkammerat i Helsted og Randers FC, Nicolai Poulsen.

I træningsturneringen møder Danmark OL-nationerne Nigeria, Honduras og Sydkorea som et led i de fire landes OL-forberedelse.

OL-forberedelsesturneringen er en gylden mulighed for de danske spillere at vise sig frem, og Sydkorea-truppen er ikke lig med den endelige OL-trup, understreger landstræneren.

»Jeg synes med de sidste spillere på plads, at vi har fået sammensat en rigtig god og slagkraftig trup til vores OL-forberedelsesturnering i Korea. Jeg glæder mig derfor til at få noget tid sammen med truppen både på træningsbanen, i kampene, men også udenfor banen. De er alle sammen med, fordi de er en del af de overvejelser, jeg har i forhold til den endelige trup,« siger Niels Frederiksen.

I forhold til den oprindelige trup er Kenneth Zohore blevet erstattet af Nicolai Brock-Madsen.

»Vores tur til Korea er en OL-forberedelsestur, og som min dialog med klubberne har udviklet sig de seneste 14 dage, vurderer jeg nu, at sandsynligheden for at få Nicolai frigivet til OL er ganske stor, hvorimod chancen for at få Kenneth frigivet er mindre,« forklarer Niels Frederiksen.

Martin Vingaard er som 31-årig truppens ældste spiller, og han meddeler onsdag, at han stopper i FC Nordsjælland efter denne sæson.

Den danske trup rejser til Sydkorea 30. maj.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce