Annonce
Randers FC

Brock-Madsen scorede forgæves for reserverne: - Godkendt uden at være prangende

Nicolai Brock-Madsen fik debut for sin anden periode i Randers FC, da holdet søndag slog Vejle. Det var som indskifter. Mandag startede angriberen inde i en reserveholdskamp mod Viborg og kvitterede med et mål. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Erik Marxen, Simon Tibbling og Nicolai Brock-Madsen var alle med på Randers FC's reservehold, som mandag tabte til Viborg. Angriberen fik sendt et signal, mens svenskeren døjer med at finde de rette positioner, fortæller Rasmus Bertelsen.

Fodbold: Randers FC kom flyvende fra start i Superligaen med en sikker 2-0-sejr på udebane mod Vejle søndag eftermiddag.

Helt så godt gik det ikke for reserveholdet, som mandag blev sendt hjem fra Viborg med et nederlag på 1-2.

De kronjyske reserver talte blandt andet den vanlige anfører Erik Marxen, som fik 45 minutter i benene på vejen til fysisk topform efter en operation for sportsbrok tidligere på sommeren.

Annonce

Derudover var de to nyindkøb Simon Tibbling og Nicolai Brock-Madsen også i aktion fra start.

- Tibbling arbejder godt og indgår fint i spillet, men han skal have fundet de positioner, hvor han for alvor kan komme med i de farlige ting. For Brock var det et stærkt signal at få scoret, når de to andre (Alhaji Kamara og Marvin Egho, red.), nu scorede i Vejle. Så nu har alle tre angribere da fået hul på bylden, fortæller assistenttræner Rasmus Bertelsen, som står i spidsen for Randers FC's reserver.

Dakir i problemer

På trods af den erfarne trio var det stadig et ungt hold, som Randers FC sendte på banen i Viborg. Det kunne også mærkes før pausen, selvom randrusianerne kom foran midtvejs i halvlegen.

Kampen i tal

Reserveholdskamp

Viborg FF - Randers FC 2-1 (2-1)

0-1 Nicolai Brock-Madsen (23.)

1-1 Alassana Jatta (25.)

2-1 Jeff Mensah (36.)

Randers FC's startopstilling: Jonas Dakir - Jeppe Kudsk, Mikkel Brund, Erik Marxen, Oliver Bundgaard - Tobias Klysner, Issah Salou, Mads Enggård, Simon Tibbling - Nicolai Brock-Madsen, Filip Bundgaard.

- Brock opfangede en løs bold fra dem, hvor han læser situationen og kommer alene med deres keeper og sparker den fint i, men Viborg var dominerende. De havde et mere erfarent og etableret hold med, så vi var trykket i store dele af første halvleg, siger Rasmus Bertelsen.

Det udnyttede hjemmeholdet til en hurtig udligning efter flot kombinationsspil, mens Jeff Mensah ti minutter senere sendte den afgørende scoring i nettet.

- Det er langskud, hvor Jonas Dakir læser skuddet forkert. Han tror, at det går forbi, men så går bolden ind helt ovre i hjørnet, forklarer Rasmus Bertelsen.

Annonce

Tæt på i slutfasen

Spillet blev bedre efter pausen, men chancerne faldt ikke med samme frekvens som i weekendens premiere.

Alligevel var Nicolai Brock-Madsen tæt på at blive dobbelt målscorer i slutfasen efter flot forarbejde af Oliver Bjerrum Jensen og Laurs Skjellerup, men Viborgs målmand fik flot pareret forsøget fra tæt hold.

Randers FC-reserverne og Rasmus Bertelsen måtte derfor tage til takke med et snævert nederlag.


Det var en godkendt præstation uden at være prangende. Indstillingen var fin, og der blev arbejdet for sagen, men kvaliteten med bolden skal være bedre.

Rasmus Bertelsen, assistenttræner i Randers FC


- Det var en godkendt præstation uden at være prangende. Indstillingen var fin, og der blev arbejdet for sagen, men kvaliteten med bolden skal være bedre, opsummerer assistenttræneren.

Annonce
Randers For abonnenter

Parkeringskaos i Danmarksgadekvarteret tvinger Nynne til at parkere ulovligt: Hun bor i det område, hvor der udskrives suverænt flest p-bøder i Randers

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Mikkel klagede over 112: Vagtcentralen vil lære af episode i det randrusianske natteliv

Randers For abonnenter

Jon budgetterede med bøder, indtil han fik nok: Se kortet over hvor der er størst risiko for at få en parkeringsbøde i Randers

Østjylland

Mere vand på vej: DMI varsler risiko for skybrud og torden

Randers

Fuskede bilforhandlere med priserne på importerede biler? Nu skal sagkyndige hjælpe retten med at beregne værdien af 205 biler

Randers FC For abonnenter

Mindst 60 millioner kroner på spil, når Randers FC på mandag er i bowlen: Sådan kan det ende i en drømmelodtrækning

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Randers FC For abonnenter

Brøndby-kender spår Kabongo succes i Randers FC: - Han er en god dreng, som er blevet tidligt moden, har kant og vil vinde

Randers

200 buler i bilen og stenslag i håndboldstørrelse: Se video af familie fra Stevnstrup fanget i haglstorm på autobahn

Østjylland

Frisør bytter salon ud med sejlbåd: Familie sætter kurs mod de varme lande

Podcast

Torben byggede en friskole og dræbte Ørum Skole

Leder For abonnenter

Komplet hul i hovedet: Er der en voksen hjemme, der kan vække en minister, der synes at snorksove?

Randers

Skal du med bus eller tog efter ferien? Midttrafik er igen klar til at fylde busser og tog helt op

Annonce