Annonce
Randers Cimbria

Bronze-bødler og ligatopscorer venter Randers Cimbria: - Han har ændret styrkeforholdet

Chris Nielsen tøver ikke med at kalde sin holdkammerat for ligaens bedste forsvarsspiller. Arkivfoto: Kim Haugaard
Team FOG Næstved tog bronzemedaljerne fra Randers Cimbria i sidste sæson, men Chris Nielsen vurderer, at styrkeforholdet har ændret sig til den her sæson. Specielt én spiller har ifølge veteranen rykket teten over i den kronjyske lejr.
Annonce

Randers: Randers Cimbrias københavnertogt forløb planmæssigt med to sikre sejre mod Pro B-holdene Herlev og Amager, men lørdag eftermiddag venter der hårdere modstand, når Team FOG Næstved fra Pro A slår vejen forbi Arena Randers.

Holdet henviste Randers Cimbria til en fjerdeplads i sidste sæson, og Næstved-holdet var på ingen måde en ønskemodstander i Kronjylland, som tabte fire af fem opgør mod sjællænderne.

I denne sæson spår Chris Nielsen dog, at styrkeforholdet er anderledes.

- Sidste år var de større end os under kurven, men sådan er det ikke længere. Vi har fået J.J. (Jonathan Jeanne, red.) ind, og han gør det fænomenalt. Han er klart ligaens bedste forsvarsspiller. En eminent timing, roser Chris Nielsen sin 218 centimeter høje holdkammerat.

- Hvis vi møder Næstved fem gange i år, skal vi vinde tre af dem. Vi skal i hvert fald vinde på hjemmebane, hvor vi får rigtig god opbakning, som giver os ekstra energi, fortsætter Cimbria-veteranen.

Annonce

Tempo og energi

Efter to overkommelige opgaver i hovedstaden er udfordringen en helt anden lørdag eftermiddag.

Team FOG Næstved har kun hentet to point færre end randrusianerne i sæsonens fem første kampe.

- Man kan kalde den sæsonens hidtil vigtigste kamp, for begge hold vil jagte førstepladsen. De har en af ligaens bedste trænere i Arnel Dedic, og det ser ud til, at de har styr på det allerede fra start. Sådan plejer det ikke at være i Næstved, forklarer Chris Nielsen.

Ifølge Cimbria-veteranen skal hjemmeholdet holde fart i kampen, hvis det skal lykkes at koble sig på Bakken Bears og Horsens IC i kampen om førstepladsen.

- Vi skal holde vores tempo og energi. Specielt sidstnævnte bliver ofte undervurderet, fordi det ikke kan ses på statistikker, men vores energi har virkelig været god i år. Det er første gang i flere sæsoner, at de andre skal forberede sig mere på os, end vi skal på dem. Det er toppen, alle vil slå, og den bliver vi en del af. Jeg synes, vi ser ustyrlige ud i år, lyder det selvsikkert fra Chris Nielsen.

Annonce

Ligatopscorer på besøg

Over sommeren har der været en del udskiftning i Cimbria-truppen, men i Næstved har svingdøren haft endnu mere fart på.

Kun to spillere er tilbage fra sidste sæsons Næstved-hold, og specielt østrigske Carlos Novas Mateo har gjort opmærksom på sin ankomst i sæsonstarten.

Han topper ligalisten over flest point i sæsonen med 108 point.

- Selvfølgelig har vi bemærket, at han har lavet mange point, men han får ikke mere respekt end de øvrige. De har et godt hold, men lad os nu se, hvordan de reagerer, når vi tager deres forcer ud. Vi er taktisk velforberedte, så de skal være klar til at ændre deres spil i løbet af kampen, fortæller Chris Nielsen.

Kampen spilles i Arena Randers med tipoff klokken 15.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce