Annonce
Randers

Brud på vandledning lukker Testcenter Randers resten af onsdagen - forventes åbent igen torsdag morgen

Testcenter Randers har måttet lukke onsdag på grund af en ødelagt vandledning. Foto: Helle Brandstrup Larsen
Et brud på en vandledning i det sydlige Randers lukkede onsdag eftermiddag for PCR-testcenteret i Paderup, som holder lukket resten af onsdagen. Verdo forventer normal drift tidligst klokken 16.

Randers: Uden vand ingen test.

På grund af brud på en vandledning tidligere onsdag 5. maj står Testcenter Randers i Paderup nu uden vandforsyning. Hospitalsdirektør Jonas Dahl beklager den ulejlighed, lukningen kommer til at forårsage.

- Det er dybt beklageligt, at de borgere, der havde booket en test får den aflyst på den her måde. Jeg kan kun beklage, sigerer hospitalsdirektøren.

Annonce

De borgere, hvis testtider er blevet aflyst får ikke direkte besked om aflysningen. I stedet er der i testcenteret fokus på at forøge testkapaciteten yderligere torsdag 6. maj.

Testcenter Randers er det eneste sted i byen, hvor det er muligt at få en PCR-test.

Flere testtider torsdag

Hospitalsdirektøren fortæller, at de udover oprustningen af torsdagens testkapacitet, har informeret alle byens lyntestcentre, hvor der arbejdes på at udvide kapaciteten, så alle dem, der går forgæves, alligevel kan få tilbudt en test.

Jonas Dahl undskylder, at testcenteret i Paderup ikke var forberedt på et nedbrud af denne længde.

- Vi blev simpelthen nødt til at lukke ned, fordi vi ikke kunne garantere en god nok hygiejne, og det er virkelig vigtigt i et testcenter.

Han fortæller, at der allerede nu arbejdes på løsninger med for eksempel at sætte en større vandbeholder op, så testcenteret i fremtiden vil kunne klare sig igennem et nedbrud af denne størrelse.

Testcenter Randers forventer at kunne åbne igen torsdag 6. maj kl. 08.00. Testcenteret udvider åbningstiden denne dag, og holder åbent til 18.30 i stedet for at lukke til normal tid klokken 17.00.

Der vil blive udbudt ekstra tider, så er du uheldig, at din tid i eftermiddag er blevet aflyst, er der sandsynligvis en ledig tid torsdag.

Jonas Dahl forklarer, at de ikke forventer et ekstraordinært stort pres på testcenteret torsdag.

- Vi tror, at mange af dem der har haft tider i dag onsdag måske tager en lyntest i stedet, siger hospitalsdirektøren.

Annonce

Tidligst klokken 16

Verdo oplyser på deres hjemmeside, at der på grund af akut opstået arbejde på en vandledning, onsdag forekommer forstyrrelser i vandforsyningen til Århusvej.

Omkring middagstid meldte de ud, at de havde lokaliseret bruddet på ledningsnettet mellem Paderup og Haslund, og lukkede strækningen af.

Forbrugere i det påvirkede område opfordredes til at lade vandet løbe da der har været luft i ledningerne.

Verdo forventer normal drift tidligst kl. 16.00 onsdag 5. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Randers

Skolens legeplads fyldt med glasskår: Skoleleder appellerer til forældre om at tage en snak med de unge

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Randers FC For abonnenter

Thomasbergs ønsker til transfermarkedet: - Det er naturligt, at vi kigger på emner til den del af banen

Annonce