Annoncørbetalt indhold

Brug akrylplader til mange ting

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Akrylplader kan bruges både praktisk og dekorativt

Med akrylplader får du et smart alternativ til for eksempel glas. Brug akrylplader i vinduer og døre i stedet for glas, og opdag de gode egenskaber som for eksempel robustheden og at de vejer meget mindre. Har du gang i kreative projekter, så kan akrylplader også være ideelt, idet de har mange anvendelsesmuligheder.

AnnonceMange forskellige slags akrylplader at vælge imellem hos e-plast.dk

Du kan få akrylplader i mange forskellige størrelser og mål, samt i mange farver og med forskellig slags struktur og overflader. Akrylplader bliver også kaldt for plexiglas, og hos e-plast.dk kan du finde et væld af forskellige akrylplader og plexiglasplader, som passer til dit projekt. Akrylplader er meget brugbare og de kan bruges som erstatning for glas i mange sammenhænge. Akrylplader er robuste og hårdføre, og de er fremstillet af materialet PMMA, som er let, men samtidig kan holde til meget. Vi forhandler et stort udvalg af forskellige slags akrylplader med forskellige egenskaber og looks. Du kan for eksempel finde de helt normale klare akrylplader, som har stor anvendelighed til mange ting. Desuden, fører vi et bredt udvalg af akrylplader i flere forskellige farver og med forskellige strukturer, såsom ’satinice’, som giver et frosted look og kan være med til at give et flot og specielt udtryk til for eksempel kunstneriske projekter. Vi sælger akrylplader på mål, og vi kan skære dem i præcis den størrelse som du har brug for til dit projekt.Forskellige opgaver kan klares med akrylplader

Akrylplader er helt ideelle til mange forskellige slags projekter, og de kan bruges både indenfor og udenfor. Akrylplader er UV-stabile og kan sagtens være udenfor, også i det lunefulde danske vejr. Skal du bruge akrylplader i farver, så har vi et stort udvalg af mange flotte farver at vælge imellem. Vi har for eksempel 5 smukke fluorescerende farver at vælge imellem – orange, blå, gul, grøn og pink. Disse farvede akrylplader egner sig til alt lige fra vinduer til kunstinstallationer. Det er kun fantasien der sætter grænser for brugen af akrylplader. Med de transparente akrylplader kan man sørge for at få en masse lys ind hvor man skal bruge det, da de har 92% lysgennemgang. Har du et udendørs projekt, for eksempel et brændeskur eller en terrasse, så er vores trapezplader perfekte at bruge som tag.Lad kreativiteten få frit løb med akrylplader

Leder du efter et kreativt og underholdende projekt at lave med børnene i weekenden eller ferien, så er vores flotte og kunstneriske FANZY skåle i akryl, et oplagt valg. Det er super flotte skåle som man selv kan lave. De fås i mange forskellige farver, og er nemme at lave. Man varmer de skårne akrylplader i ovnen, og former dem derefter som man har lyst. Med brugsanvisningen kan man nemt selv lave flotte skåle – til at have stående på køkkenbordet eller til at give væk som fine, hjemmelavede gaver.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.