Annonce
forside

Brugsting i Svane Apoteket

Lisbet Kristensen er den daglige leder af Decorate Shop i det tidligere Svane Apoteket. Foto: Richard Sylvestersen

Decorate Shop åbner sin fjerde forretning i Middelgade

Annonce

Så bliver der snart igen langet varer i stor stil over disken i det tidligere Svane Apotek i ­Middelgade i Randers. Det er interiør­butikken Decorate Shop, der i løbet af få dage åbner dørene for de kunder, der har lyst til at lade sig inspirere til køb at ting til hjemmet.

Det begyndte i sidste uge, hvor lastbiler med ­massevis af kasser kørte op foran det tidligere hæderkronede ­apotek, der lukkede tilbage i 2004. Kasserne blev båret ind i forretningen, hvor ­inventaret på forhånd var gjort klar, og ­ansatte i firmaet - anført af ­folkene bag Decorate Shop, Mette og Morten Broløs - ­begyndte at stille tingene på plads.

I forvejen er der to ­forretninger i »kæden« i Aarhus og en i ­Silkeborg - og så altså ­også nu i Randers. Derudover ­råder ejerne over to møbel­forretninger - Tidens Møbler - i Aarhus og Rønde samt en webshop.

»Vi prøver at lave en ­forretning, hvor ­kunderne kan hente inspiration til ­indretning af deres hjem,« ­siger Lisbet Kristensen, der får det daglige ansvar for ­forretningen, når den åbner.

»Det skal være en glad og hyggelig butik, hvor folk kan slappe af, når de går rundt og kigger. Folk skal følge sig ­velkomne og godt tilpas.«

Decorate Shop har omkring 120 leverandører, der bl.a. ­sørger for puder, lamper, brugskunst, tasker, smykker, porcelæn og hudplejemidler til kunderne.

»Vi prøver at give hver ­enkelt butik sit eget ­særpræg,« fortæller en af Decorate Shops ejere, Mette Broløs.

»Vi tager udgangspunkt i de lokaler, hvor ­forretningen ­åbner, når vi beslutter, ­hvordan butikken skal ­indrettes.«

»Vi ønsker ikke at blive for strømlinede,« supplerer ­Morten Broløs, der er glad for, at kæden har fået ­mulighed for at leje det tidligere apotek.

»Det er nogle rigtig ­gode lokaler, og Randers er en god handelsby, hvor der er stadig er meget handelsliv i ­midtbyen,« siger han.

»Vi føler, at det passer ­bedre til os at have en forretning i et bymiljø i stedet for i et stort center.«

Der arbejdes i øjeblikket på at finde en løsning, så ­mødre med barnevogne også får ­mulighed at komme ind i ­forretningen via en sliske i baggården. Men det er ­vanskeliggjort af, at ­bygningen er fredet, og at der er begrænsninger på, hvor meget bygningen må ændres.

F. eks. er gelænderet ­foran netop ved at gennemgå en ­restaurering. Der er ­omkring 200 kvadratmeter i ­butikken. Dertil kommer en kælder i nogenlunde ­samme ­størrelse, som med tiden måske ­bliver taget i brug til møbel­udstillinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Musikalsk overraskelse til mormor

Randers FC For abonnenter

Reaktioner efter sejren: Vito viste vejen - men kun til andenpladsen

Annonce