Annonce
112

Brun kassevogn efterlyses efter flere gastyverier: Byggemarked ved Mariager ramt igen

Arkivfoto: Javier Pazo/Panthermedia/Ritzau Scanpix
Det er ikke garanteret, at der er en sammenhæng. Men fra onsdag aften til torsdag morgen blev der henholdvis luret på gas og stjålet gas tre steder i Mariagerfjord Kommune. Derfor beder Nordjyllands Politi nu om hjælp til at spotte en brun kassevogn, som blev set i forbindelse med een af episoderne.
Annonce

Mariagerfjord: Både fra Valsgaard, Arden og Mariager fik Nordjyllands Politi mellem onsdag aften og torsdag tidlig morgen anmeldelser om forskellige mistænkelige forhold og tyverier af gasflasker. Politiet mistænker, der er en sammenhæng.

Den tidligste anmeldelse kom fra Arden. Her stod en person omkring klokken 22.00 og kiggede på gasflaskerne hos Min Købmand.

Derefter blev et hegn omkring gasflaskerne ved XL Byg i Mariager brudt op mellem klokken 2.38 og 2.48 natten til torsdag. Derefter blev to hængelåse på kæder om gasflaskerne fjernet.

Hele 32 fyldte gasflasker blev stjålet fra området til en samlet værdi på 14.200 kroner.

Det var dog mindre end sommeren 2018, hvor hele 79 gasflasker blev stjålet fra samme byggemarked.

Lidt senere klokken 05.05 blev en person set løbende med gasflasker fra Spar i Valsgaard. I den forbindelse så vidner en brun kassevogn, hvor nummerpladen startede med AC 63.

Nordjyllands Politi er meget interesserede i at få henvendelser på 114, hvis nogen har hørt eller set noget i den retning.

- Det kan sagtens være de samme personer, som står bag, melder Nordjyllands Politi ud og oplyser, at denne type tyverier er meget typiske for starten på grillsæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Talenter banker på mod Esbjerg

Randers FC

Thomasberg tvivler på puljesejren: Kommer ikke i allerstærkeste opstilling

Annonce