Annonce
Østjylland

Brunch som take-away: Ny butik vil tage kampen op med bageren

Modelfoto: Sigrid Nygaard
Glem bageren og cafébesøget. Hent i stedet din morgenmad, frokost og aftensmad som take-away, lyder beskeden fra ny butik, som snart åbner syd for Aarhus.
Annonce

AARHUS: Delikatesser, smørrebrød og et nyt brunchkoncept.

Sådan lyder skitsen for en ny butik der fra 29. september vil lokke de morgensultne århusianere væk fra bageren og over i et take-away-koncept, som åbner i Hasselager.

Butikken er ejet af Aarhus-virksomheden Mums Mad, der i forvejen leverer frokostordninger og festmad til selskaber.

Men nu skal de private også have mulighed for at få nem mad fra virksomheden, og det er især brunchkonceptet, som i weekenden kan købes som både kold og varm take-away ned til to kuverter, der skal være det store trækplaster.

I butikken bliver det også muligt at købe sandwich, smørrebrød, salater og nem aftensmad hver dag.

Ejerne af Mums Mad har længe ønsket at tilbyde konceptet, fordi der er mange, der gerne vil have brunch, men ikke altid ønsker at stadse sig op til at sidde på en café:

- Vi kender ikke til andre, der laver det på denne måde, men vi har store forventninger til, at det bliver populært. Når du i forvejen er inde at hente din aftensmad om fredagen, kan du her få din lørdagsbrunch med i en kold version, fortæller Mikael Kastrup. Det bliver muligt at bestille via Mums-Mad.dk og selv bestemme, hvornår man gerne vil hente det.

- Det må gerne være sådan, at man om morgenen tænker, at man har lyst til at køre op og hente en brunch hos os i stedet for at hente det sædvanlige morgenbrød hos bageren, siger Mikael Kastrup. På åbningsdagen 29. september inviterer Mums Mad til åbningsfest fra klokken 10-14 på Alstrup Alle 4.

Mums Mad

  • Man-fre: 8-18, lør-søn: 10-18
  • Ejet af Birgit Møller Kastrup og Mikael Kastrup
  • Alstrup Allé 4, 8361 Hasselager
Det er her i butikken på Alstrup Allé 4, at man åbner 29. september. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Musikalsk overraskelse til mormor

Randers FC For abonnenter

Reaktioner efter sejren: Vito viste vejen - men kun til andenpladsen

Annonce