Annonce
Randers For abonnenter

Budget 2020: Mange randrusianere bliver ramt i hverdagen

Lukning af ældrecentre, måske i Fårup, er blandt de emner, politikerne skal drøfte i forbindelse med budgettet for 2020. Der mangler nemlig penge for at få økonomien i balance, blandt andet fordi V, S, K og DF sidste år besluttede at spare 0,5 procent i årene fremover. Foto: Anne Myrup Pedersen
Måske stiger skatten, måske lukker plejehjem, muligvis lukker en række forebyggende tilbud, specialundervisningen står til at skulle spare. Politikerne tager nu fat på forhandlingerne om et budget for 2020, og det er ikke let. For sidste års beslutning om besparelser, der skal bane vejen for flere nye anlægsprojekter, kombineret med at Randers har brugt flere penge end budgetteret på en række områder, betyder at der skal træffes upopulære beslutninger for at få det hele til at hænge sammen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Brødebetynget dødsbilist i retten: Dårlig økonomi og problemer i familien førte til druk

Favrskov

Ny direktør i Favrskov

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers

Foredrag om identitetstyveri

Randers FC For abonnenter

Speciel testkamp venter Randers FC: Sådan stiller de op fra start

Annonce