Annonce
Læserbrev

Budgetforhandlingerne

Annonce

Læserbrev: Budgetforhandlingerne om et kommende budget for Randers Kommune er så småt ved at være i gang, og det er igen i år et stort puslespil, vi skal have til at gå op.

I Dansk Folkeparti går vi til forhandlingerne med en tro på, at vi gennem ansvarlighed, ordentlighed og samarbejde kan få lagt et budget, hvor vi favner bredt.

Randers Kommune er trængt på økonomien. En trængt økonomi betyder også, at vi ikke bare kan bruge løs af vores fællesmidler. Dog har vi en række tiltag i støbeskeen, der skal forsøge at gøre noget ved dette, så råderummet i årene fremover vil øges.

Det er ikke altid rart at være politiker i en kommune med en trængt økonomi.

Der skal til tider tages nogle alvorlige og ansvarlige beslutninger.

Dette er Dansk Folkeparti klar til. Det håber vi, at samtlige partier og lister i Randers er klar til.

Vi vil kompromiser, vi vil dialog og samarbejde, da dette er vejen frem for vores kommune.

Når det er sagt, så forventer vi klare aftryk af DF's politik, hvis vi skal være med i et kommende budget. Vi forventer, at ældreområdet ligesom ved sidste budget tilgodeses, vi forventer, at vore skoler og daginstitutioner løftes, og sidst men ikke mindst ønsker vi klare aftryk på integrationsområdet.

På vegne af et samlet Dansk Folkeparti Randers kan vi sige, vi ser frem til budgetforhandlingerne for 2020-2023.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Overhaling gik helt galt

Sport For abonnenter

Billeder og reportage fra premieresejr i Hornbæk: Dobbelte målscorere, cheftrænere i aktion og en kandidat til årets mål

Annonce