x
Annonce
Erhverv

Burger King åbner til maj: Nu går medarbejderjagten ind

Billedet her er fra en anden Burger King, men Nicolaj Lambertsen fortæller, at det er nogenlunde sådan, restauranten i Sønder Borup kommer til at se ud. Indsendt foto

Om ganske kort tid slår Burger King døren op til sin nye restaurant på Gl. Århusvej, men først skal restauranten fyldes med medarbejdere, der kan tage sig af alt fra gulvvask til daglig ledelse.

Sønder Borup: Nu varer det ikke længe, inden du igen kan sætte tænderne i en whopper i Randers.

Inden foråret er omme, åbner Burger King nemlig sin nybyggede restaurant på Gl. Århusvej - lige ved siden af Sunset Boulevard og tankstationen.

- Vi åbner i maj. Den præcise dato kender jeg ikke endnu, og jeg vil nødig melde noget ud, som viser sig at være forkert. Men det bliver i hvert fald i maj, fastslår Nicolaj Lambertsen, der er distriktschef hos burgergiganten.

Inden den nye restaurant kan åbne, skal den dog fyldes med medarbejdere, og den helt store ansættelsesrunde venter derfor lige rundt om hjørnet.

- Vi skal have ansat 45 medarbejdere, og det er både en restaurantchef, managers og menige medarbejdere, fortæller Nicolaj Lambertsen og tilføjer, at de mange job snart vil blive slået op.

Hvad angår medarbejderne fra Burger Kings nu lukkede restaurant på Århusvej, er de alle blevet tilbudt job et andet sted i burgerkæden, og dermed er der som udgangspunkt ingen af dem, der følger med over i den nye restaurant ved motorvejen.

- Alle medarbejdere fra Århusvej er tilbudt omplacering til andre restauranter. Men det er klart, at nogle af dem vil søge tilbage til Randers, når vores nye restaurant åbner, og så vil vi selvfølgelig se på muligheden for det, har Burger Kings pressechef, Kim Ege Møller, tidligere udtalt til Randers Amtsavis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Langt fra kun ældre og svage indlægges - heller ikke i Randers

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce