Annonce
Randers

Burger Shack rykker ind i Randers

Endnu en burgerbar er på vej til Randers. The Burger Shack vil servere burgere med lokale, økologiske råvarer og åbner dørene 1. januar 2017 .

Kæden er kåret til at have Jyllands bedste burgere. Burger Shack fra Aarhus rykker nu ind i Randers, hvor der i forvejen er et godt marked for lækre burgere.

Annonce

Randers: Randers får endnu en valgmulighed, når det er tid til at spise en lækker burger med det hele. Denne gang er det The Burger Shack fra Aarhus, der åbner. Og kæden vælger at slå dørene op på årets vel nok mest burgeroplagte dag: 1. januar.

I øjeblikket gøres lokalerne Middelgade 14 klar til, at Burger Shack kan rykke ind. Det var her, Hong Kong Wok House tidligere lå.

Men hvorfor rykke ind i Randers, hvor der i forvejen er mange burger-barer?

- Det gør vi, fordi vi kan se, at der er et et marked for det i Randers, og vi vil rigtig gerne ramme hele landet med burgerrestauranter i de store danske byer inden år 2020, siger Philip Kejser, der sammen med sin partner står bag kæden, der med åbingen af restauranten i Middelgade har tre restauranter.

Burger Shack tilbyder økologiske burgere og et bæredygtigt koncept for deres forretning.

- Vi er refood certificeret. Det betyder, at vi sorterer vores affald, og at vi blandt andet giver mad til dyr i stedet for at smide mad ud, fortæller Philip Kejser.

Mange andre restauranter er med i ordningen, hvor de sælger deres restmad billigt sidst på dagen, men den ordning kommer Burger Shack ikke med i.

- Vi har ikke for meget mad. Vi køber ind til det, vi regner med at sælge, og sker det så, at vi får udsolgt, så lukker vi ned, indtil vi får fat i noget mere. I Aarhus lukker vi indimellem ned en halv time, og vi har også prøvet, at vi måtte have lukket en hel dag, fordi det gik så stærkt og vi fik hurtigt udsolgt, siger Philip Kejser.

Planen er dog at ramme burgerbehovet, så der hverken skal smides ud eller holdes lukket.

I restauranten i Randers kommer der til at være 15 medarbejdere. De fleste er allerede ansat.

- Vi regner med, at vi skal op på 20 medarbejdere, men det vurderer vi, når vi ser, hvor travlt vi får, siger han.

Aarhus Stiftstidende har kåret Burger Shack til at være "byens bedste burger", og Børsen har gået skridtet videre og udråbt Burger Shack til at have "Jyllands bedste burger".

Prisen for en menu kommer til at ligge fra 80 kroner.

- Så det betyder, at alle kan være med - og få økologi og gode råvarer, siger Philip Kejser.

Restauranten kommer til at fungere som andre større burgerkæder. Man går op og bestiller og betaler sin burger og tager det derefter med ned til bordet.

Der bliver også mulighed for online bestiling.

Burger Shack slår dørene op 1. januar 2017 klokken 11.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakter fra comebacksejren mod OB: To af profilerne strålede klarest i flot holdpræstation

Randers FC

Johnny Thomsen tvivler på flere kampe efter skade: Kan ikke undgå at blive rørt over hyldest

Annonce