Annonce
Randers

Burgerdrøm med vokseværk

Flere af tingene fra det gamle Don Q har de nye ejere ladet blive til den nye restaurant. Foto: Annelene Petersen

Don Q?s gamle lokaler i Middelgade får atter nyt liv i sig. Nu i form af en burgerrestaurant, der efter planen bliver starten på noget stort.

Fredag den 15. juli kan man igen spise sig mæt i restauranten i Middelgade. BurgerInc Randers hedder den nye restaurant, hvis koncept kommer til at have ét omdrejningspunkt: Burgere. Muren ind til køkkenet er revet ned, så fremtidige gæster vil kunne se sin bøf blive grillet over åben ild ude i køkkenet.
Annonce
Restauranten slår dørene op næste fredag. Foto: Annelene Petersen
»Vi vil gerne gøre det legalt at spise burgere på flere tidspunkter af døgnet, så man ikke kun spiser burgere om aftenen. Lørdag og søndag vil vi servere brunchburgere fra klokken ti med bacon, spejlæg og alt det, der hører til. Fredag og lørdag vil vi holde køkkenet åbent til klokken 24, og vi vil kombinere det med en øl- og cocktailbar, der holder åbent til klokken to i de dage,« siger indehaver Claus Kirk.
Prisniveauet kommer til at ligge på under 100 kroner for en komplet menu.
Sammen med kammeraten Søren Størup, der har restaurant Stockfleth i Ebeltoft, har Claus Kirk igangsat et mål om at gøre burgerkonceptet til en landsdækkende kæde af restauranter.
»I påsken åbnede vi vores første restaurant i Ebeltoft som en testrestaurant, og vi er nu klar til at åbne vores næste, som bliver i Randers. Vores mål er at åbne en restaurant i Skanderborg, Horsens, Kolding, Vejle og Aalborg inden udgangen af 2017,« siger Claus Kirk.
Restauranten i Randers har skabt 12 nye arbejdspladser, som alle er besat af unge mennesker fra Randers.

Ikke urolig over konkurrence

Restauranten kommer til at have 220 siddepladser i alt med både indendørs og udendørs servering. Derudover vil der også være take away.
Randers er efterhånden blevet et trækplaster for lige netop burgerrestauranter, men den konkurrence hilser de nye spillere på banen velkommen.
»Vi kan tilbyde noget helt andet, end det man normalt ser. Vi spiller musik fra 1960'erne og 70'erne. Vores personale har blå skovmandsskjorter på, og vi vil gerne give gæsterne muligheden for at blive siddende indtil sent på aftenen. Man kan ikke lade være med at trække på smilebåndene, når man spiser hos os,« siger Claus Kirk.
På sigt er det også målet, at burgerbaren skal henvende sig til allergikere, for eksempel med glutenfri boller.
Det bliver ikke de to venner selv, der kommer til at drive restauranten. Efter de første måneder overgiver de ansvaret for driften til en anden, så de kan fortsætte jagten på nye restaurantmuligheder i andre byer.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce