Annonce
Randers

Burgerplaner definitivt slut: The Diner er fortid i Randers

Genrefoto: Shutterstock

Der bliver ikke serveret flere milkshakes og burgere på toppen af Østervold. The Diner har droppet sine planer om at genåbne.

Annonce

Randers: Burgerrestauranten The Diner på toppen af Østervold genåbner ikke alligevel.

Det var ellers udmeldingen fra kædens direktør, Lars Nipper, tilbage i juni, da den daværende ejer havde sat en håndskrevet seddel på døren med teksten "The Diner vil forblive lukket dagen ud - vi beklager meget."

Dengang fortalte Lars Nipper, at de to tidligere ejere ikke fortsatte, men at kæden gik ind og overtog franchisen og forventede at åbne ugen efter.

Sådan er det ikke gået, og det ærgrer direktøren.

- Det er da et slag over fingrene, at vi har måttet opgive, siger han og fortsætter:

- Jeg holder fast i det, jeg sagde dengang. Randers er en god by, som vi gerne vil være i, men det har ikke kunnet lade sig gøre, siger han.

I løbet af den næste uges tid vil inventaret blive fjernet og formentlig blive brugt i en af de andre af kædens restauranter, der ligger i blandt andet Aarhus og Vejle.

The Diner, der har været lukket siden midten af juni, er nu definitivt fortid i Randers. Arkivfoto: Emil Häggquist
Annonce

Uenighed om udlejning

Årsagen til, at burgerrestauranten ikke slår dørene op igen skyldes, ifølge Lars Nipper, at man ikke har kunnet blive enig med udlejer omkring en aftale. Tilbage i juni var han ellers overbevist om, at en aftale ville falde på plads hurtigst muligt, men sådan er det ikke gået.

- Vores målsætning dengang var at åbne hurtigst muligt. Vi har forhandlet med udlejer, og det har været et langstrakt forløb, men vi har ikke kunnet blive enige, siger Lars Nipper.

Han vil ikke komme nærmere ind på de konkrete detaljer, men slår fast, at selv om kæden ønsker at være til stede i Randers, bliver det ikke for enhver pris.

- Det kræver den rigtige lokation, hvilket vi havde, men det kræver også en ordentlig aftale med udlejer, siger han.

Udlejer af lokalerne på Østervold er det aarhusianske Sinding & Co, der har flere andre erhvervslejemål i Randers, blandt andet i Slotscentret.

Det har ikke været muligt at træffe administrerende direktør, Tor Dam Sinding, på telefonen for en kommentar, men han skriver i en sms, at "selskabet bag The Diner ønskede ikke at indtræde i lejemålet og fortsætte restaurantens drift, så derfor leder vi efter en ny lejer, der kan overtage lejemålet".

The Diner, der har været lukket siden midten af juni, er nu definitivt fortid i Randers. Arkivfoto: Emil Häggquist
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Cyklist kørt ned af svingende bil

Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce