Annonce
Randers

Butiksåbning: Kø ved ny Rema 1000

Claus Omann Jensen fik æren af at åbne sin tredje Rema 1000 i byen. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce

Randers: Med udsigt til den røde morgensol over Sporbyen havde omkring 50 ivrige kunder taget opstilling foran den nye Rema 1000 på Udbyhøjvej torsdag morgen. Blandt æbler og pærer, grønne stueplanter og poser med pottemuld, ventede de spændt på at skydedørene skulle gå op for første gang.

- Vi har glædet os til at kunne byde velkommen til vores butik nummer ti i byen, som bliver vores hidtil største. Det er enormt spændende at åbne en butik som nabo til et så spændende byprojekt som Sporbyen, sagde regionschef Kenneth Jensen i sin åbningstale.

Efter Claus Omann Jensen (V) med hjælp fra butikkens købmand, Signe Holst, havde foretaget det obligatoriske klip i den røde snor, blev der i indgangspartiet taget imod de ventende kunder med røde roser og store smil.

- Jeg har været spændt, men det gik nok først sådan rigtigt op for mig i forgårs, at nu var det lige ved at være. Ellers har jeg jo bare arbejdet, ligesom jeg plejer at gøre, fortalte Signe Holst, der har en fortid i butikken i Jernbanegade.

Den nye butik har cirka 35 ansatte, men har siden mandag fået hjælp af et hold elever fra Tradium Business, så alle varer står stablet snorlige helt ud til hyldekanten på den store åbningsdag.

Ann-Britt Christensen var nysgerrig på den nye Rema, men vil fremover nok holde sig til butikken på Tjærbyvej. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce

Gamle vaner

Blandt de fremmødte var flere af Remas trofaste kunder, der lige skulle se, hvad den nye afdeling havde at byde på.

- Jeg vidste, den åbnede i dag, og så måtte jeg jo lige se, hvad det er for en butik. Og der er sikkert også nogle gode tilbud, sagde Ann-Britt Christensen, som bor lige i nærheden, og normalt handler i Rema 1000 på Tjærbyvej, cirka 1 kilometer væk.

- Den ligger lidt tættere på, hvor jeg bor, så jeg vil nok blive ved med at komme der. Men det er da rart nok, at den her er så stor, fortalte hun.

Også Bente Koldborg var begejstret for den nye butik, men måtte dog indrømme, at afdelingen på Tjærbyvej alligevel trækker i hende.

- Jeg synes, den nye er en dejlig stor og flot butik, men jeg er altså meget glad for den anden. Der er jeg kommet i mange år, så det bliver jeg nok ved med. Personalet derude er fantastisk, men det bliver de sikkert også her.

Selvom hun måske stadig vil benytte sig mest af butikken lidt længere henne ad vejen, er hun glad for, at der sker noget i nabolaget. Både den nye Rema 1000, renoveringen af bygningen på grunden lige ved siden af, og udsigten til en helt ny bydel i kraft af Sporbyen, vækker en tydelig optimisme.

- Jeg fik mest bare handlet lidt blomster, fortalte Bente Koldborg. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariagerfjord

17 coronasmittede på én uge i Mariagerfjord

Annonce