Annonce
Randers

Butiksåbning: Så blev Nordeuropas største brillebutik klar til kunderne

Ruben Enger (t. v.) og Hans Præst, der nu genne,m to år har drevet optikerforretninger Louis Nielsen i Randers, har nu åbnet den største butik i kæden i Nordeuropa. Foto: Martin Ries/Jacob Lerche Fotografi
Ruben Enger og Hans Præst åbnede torsdag deres nye Louis Nielsen-butik i Rådhusstræde i lokaler, der tidligere blandt andet har rummet Fætter BR og Stereo Studio. - Vi ville gerne tættere på midtbyen, forklarer de.
Annonce

Randers: Ruben Enger og Hans Præst slog torsdag dørene op til deres nye Louis Nielsen-butik i Rådhusstræde. 632 kvadratmeter har de til rådighed her, og det er mere end tre gange så meget, som de havde i den gamle forretning på Østervold.

Dermed har de to indehavere nu åbnet Nordeuropas største Louis Nielsen-butik. Og samtidig er det den bare anden butik i kæden, der præsenteres med en helt nyt visuel identitet, et helt nyt butiksdesign, der er testet af i København samt i England og i Australien.

- Her kan vi give en bedre kundeoplevelse. Folk behøver ikke at stå skulder ved skulder, når de skal kigge på briller. Det skal være et sted, hvor det er rart at komme, forklarer Ruben Enger på åbningsdagen.

Med flytningen har de også haft god plads til at indrette sig optimalt, når det gælder synsprøver og andre undersøgelser af kundernes øjne, ligesom der er bedre muligheder end i de gamle lokaler for at præsentere de mange forskellige briller.

- Vi vil gerne vækste, understreger Ruben Enger og Hans Præst samstemmende.

Kædens mål er en markedsandel på 50 procent.

Det skal være en god oplevelse at besøge Louis Nielsen i Randers, understreger indehaverne. Foto: Martin Ries/Jacob Lerche Fotografi
Annonce

Tættere på midtbyen

- Vi er jo fra Randers begge to. Og vi ville gerne tættere på midtbyen, fortæller medindehaver Hans Præst, der allerede på førstedagen noterede sig en forskel mellem Rådhusstræde og Østervold.

- På Østervold kommer folk forbi butikken, fordi de har et ærinde andre steder. I Rådhusstræde er der et andet flow, har han konstateret. Det kommer eksempelvis til udtryk, når folk spontant kommer ind for at se på brilller uden på forhånd at have aftale om en synsprøve.

I det hele taget vil de gerne midtbyen, er de to partnere er enige.

- Hans og jeg står med hånden på kogepladen, og vi ville da ikke gøre det her, hvis vi ikke var fuldstændig overbeviste om, at Randers centrum har masser at byde på. Det er jo vores egne penge, vi bruger på det her, erklærer Ruben Enger.

Hvor Ruben Enger har været en del af Louis Nielsen siden 1998, har Hans Præst været med siden 2001, hvorefter han blev partner i Randers-butikken i 2012. For godt og vel to år blev Ruben Enger medejer.

I butikken er der, udover de to indehavere der også er chefoptikere, 14 medarbejdere - optikere, optikerassistenter, salgsassistent og optometristuderende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klumme: Få nu fingeren ud af næsen

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce