Annonce
Debat

Bybusserne i Randers

Annonce

Læserbrev: I mit meget lange liv har jeg ikke før set en så forvirrende køreplan som den sidste, der er fabrikeret til Randers Bybusser. Selv de chauffører, jeg har talt med, har ligeledes kritiseret den og mener helt klart, det bør være en ommer. Udover at busskifterne ikke mere er så smidige inde på busterminalen, som de før har været det, så er der ikke mindre end 13 forskellige tegn, der skal studeres, inden man kan vælge den ønskede afgang; A, F, FJ, J, JA, JV, K, KA, KF, KP, KV, P og V. Det er jo ikke specielt praktisk og slet ikke, når synet ikke mere er så godt.

Busserne hedder 1A, 2A, 3 og 4. Det helt store spørgsmål er derfor, hvad står A for, især fordi der ikke er busser med et B? Jeg er godt klar over, at 1A kører dels til Kristrup og dels til Vorup, hvilket er frustrerende i sig selv. Men hvorfor kan busserne ikke bare hedde 1, 2, 3 og 4?

Personerne, der har lavet køreplanen, er formentlig ikke selv brugere af busserne, da resultatet ellers ville have været noget anderledes. Men i alle tilfælde er vi rigtig mange, som gerne vil have et svar på, hvad bogstavet A står for, men også meget gerne, om man har tænkt sig at lave en køreplan næste gang, så vi ældre og svagtseende også kan finde rundt i den?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce