Annonce
Randers

Byggeboom fortsætter: 51 nye boliger på vej i Vorup

Tyvdalen etape 2 kommer nu. Her ses John Frandsen (til højre) og Torben Brøndum fra ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen. De står vedTtyvdalen etape 1. Foto: Lone Hammer Sørensen

Det vrimler frem med lejeboliger i Randers, og de går som varmt brød. Interessen kommer især fra seniorerne, der ikke længere gider vedligehold på boligen og som gerne vil rejse, have oplevelser og leve livet frem for at have pengene bundet i fast ejendom, lyder det fra ejendomsmægler John Frandsen.

Annonce

Vorup: Nu er der flere lejeboliger på vej i Vorup. Det er Tyvdalen etape 2, der skal bygges, og den kommer til at indeholde 51 lejligheder. Byggeriet er i klassen til over 50 millioner kroner, og dermed får Randers rigtigt mange lejeboliger at vælge imellem.

I forvejen er der ved at blive bygget på Randers Kaserne ad to omgange, først 96 lejeboliger og derefter 255 lejeboliger. Og på den tidligere Vorup Skole bygges der 108 lejeboliger, fordelt på 48 rækkehuse og 60 lejligheder.

Tyvdalen etape to kommer til at ligne den første, samme byggeri i to plan med kælder.

Det oplyser John Frandsen, der sammen med John Christensen og Stig Rasmussen står bag byggeriet som ejerkreds.

Tyvdalen etape to kommer til at ligge på det byggefelt, der ligger lige under Højtoften og skråt overfor Tyvdalen etape et.

Der bliver udsigt til ådalen, Randers Regnskov og ind over Randers midtby.

Der bliver kig ud over ådalen fra den nye Tyvdalen etape to. Her er Torben Brøndum (tv) og John Frandsen ude at vise, i hvilken højde bygningens stue-etage kommer til at være i. Foto: Lone Hammer Sørensen
Annonce

Tegnestue tegner

I øjeblikket er Ådalens Tegnstue i fuldt sving med at sætte streger på byggeplanerne.

- Vi har endnu ikke valgt, hvem der skal bygge, det skal først ud i licitation, siger John Frandsen, som tilføjer, at der forventes byggestart inden jul i år.

Boligerne, der bliver i tre størrelser i tre- og fireværelseslejligheder, vil blive lejet ud for mellem 6000 og 9000 kroner om måneden. De bliver på 73, 85 og 93 kvadratmeter. Alle med sydvestvendte altaner. Der bliver elevator og mulighed for parkering under og ved siden af bygningen.

Går alt vel, vil lejlighederne være klar til indflytning ultimo 2019.

- Lejlighederne henvender sig til seniorer, der gerne vil have noget vedligeholdelsesfrit. Der er kæmpestore årgange, som er født lige efter krigen, og de efterspørger bynære lejligheder og vil hellere leje end eje og bruge pengene fra salg af huset til at rejse, købe oplevelser og leve livet for. De kommer fra 1970'er - og 1980'er-huse. Huse, som vi sagtens kan sælge. Det kan vi gøre på 14 dage, lyder det fra John Frandsen og Torben Brøndum.

Sidstnævnte vil komme til at stå for udlejningen af de nye lejligheder. Han er allerede i færd med at lave en interesseliste, og her har tre-fire personer allerede meldt sig, inden projektet er meldt offentligt ud.

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal bygge de 51 lejelejligheder. Der skal først en licitation til. Foto: Lone Hammer Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce