Annonce
Læserbrev

Byråd. Konsulentundersøgelse af uro i byrådet

Læserbrev: Næstformanden i "kviklånsbanden", Mogens Nyholm, forsøger i sit læserbrev i Amtsavisen fredag 13. december 2019 at føre bevis for, at uroen i byrådet skyldes Venstre og Dansk Folkeparti. Mogens Nyholm mener, at Borgerlisten og Velfærdslisten skulle havde været indlemmet ved byrådets forrige konstituering.

Nu har "kviklånsbanden" igangsat en konsulentundersøgelse af, hvorfor der er uro i byrådet, på foranledning af borgmester Torben Hansen.

Mogens Nyholm, næstformand i "kviklånsbanden", har således ikke fremført et bevis, som har overbevist resten af "kviklånsbanden", herunder formanden i "kviklånsbanden", borgmester Torben Hansen.

Henning Jensen Nyhuus, Randers' tidligere mangeårige borgmester, har i sin tid og indtil nu kunnet observere udviklingen i byrådet og burde kunne forklare den nuværende formand for "kviklånsbanden", borgmester Torben Hansen, hvad der er sket gennem årene, og hvad uroen ifølge ham skyldes.

Men måske taler de to fløje i Socialdemokratiet ikke sammen?

Resultatet af dette er, at der nu bruges store summer på en konsulentrapport, hvis resultat næppe kan ændre meget i byrådet.

Disse penge kunne jo bruges til at undgå den skattestigning, som allerede er vedtaget, og som rammer de fattigste mest, eller man kunne undlade at nedlægge det velfungerende plejehjem i Kristrup.

Hvad koster denne konsulentrapport? Ekstra Bladet nævner i en artikel af 23. januar 2020, at sådanne konsulentrapporter koster 1600,- kroner i timen for den enkelte konsulent. Hvor mange millioner er afsat til denne nytteløse rapport?

Forligskredsen omkring budgettet ("kviklånsbanden") Socialdemokratiet, Konservative, Radikale, SF og Dansk Folkeparti kunne jo indlemme Borgerlisten (Bjarne Overmark) og Velfærdslisten (Kasper Fuhr Christensen) i deres midte og dermed undgå uroen. Denne udvidelse af forligskredsen ("kviklånsbanden") ville næppe have den store indflydelse på det politiske arbejde, da forligskredsen allerede dækker næsten det fulde politiske spektrum.

Hermed ville byrådet undgå at skulle høre på de to brokkehoveder og kværulanter, Bjarne Overmark og Kasper Fuhr Christensen, og der ville i henhold til Mogens Nyholms bevisførelse opstå fred og ro i byrådet.

Nogle mennesker har det åbenbart bedst ved at bruge de ekstra penge, de måtte få ind, hurtigst muligt. Dette gælder åbenbart også "kviklånsbanden" med deres nytteløse konsulentrapport.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten her

Randers FC For abonnenter

AGF var statister i ny randrusiansk triumf: Dét sagde Randers FC-lejren efter sejren over rivalerne

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Analyse: Derfor får Dansk Folkeparti to mandater i det nye byråd

Randers For abonnenter

Daniel og Mads springer ud i et verdenseventyr - det har kostet blod, sved, tårer og masser af mad

Østjylland

DF-politiker dømt for racistisk opslag på Facebook

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra det østjyske derby: Let på hatten, Kronjylland!

Randers FC

Se videoanalysen og højdepunkterne: Randers FC er kongerne af Østjylland

Randers For abonnenter

Renés lystfiskermekka var allerede en succes, men corona-pandemien gav fra dag ét væksten et yderligere boost

Debat

Debat: Der skal styr på spildevandet - ellers får vi aldrig et godt vandmiljø

Erhverv

Handskefabrikkens vilde udvikling: Randers er blevet til Rhanders og vil være Danmarks Gucci

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Randers

Antik og lopper i lange baner for første gang i den nye hal: Arena Randers bugnede af varer og folk

Randers For abonnenter

Fra kaptajn i skyerne til træ-transport i asfalthøjde: Da pilotjobbet røg, var Kresten ikke for fin til at slæbe kloakrør

Randers

Borger-opfordring til at der skal gå sport i det: Handl i Randers midtby, så den ikke går til grunde

Annonce