Annonce
Østjylland

Byrådet bakker op om havneplanerne

Planerne for Mariager Havn er mange og store - og nu, hvor et enigt byråd har sendt projektet i høring, er det op til borgerne at byde ind. Tegning: Mariagerfjord Kommune

Mariagerfjord Byråd er enige om, at planerne for Mariager Havn er gode og spændende - nu er det så op til borgerne at byde ind med ris og ros i den otte uger lange høringsfase.

Det var en glad og stolt Preben Christensen (S), formand for byrådets udvalg for teknik og miljø, der på torsdagens byrådsmøde fremlagde planerne for Mariager Havn.

Planer, som han i høj gradhåbede på, at byrådsmedlemmerne ville bakke op om - og derefter sende ud i en otteuger lang høringsfase, så borgere og andre interessenter kan byde ind:

»Jeg synes, det er en fremragende plan det her, og jeg håber, at borgerne får lov til at se og byde ind på den. Jeg håber virkelig, at det her bliver til noget,« sagde udvalgsformanden indledningsvist og kiggede ud i salen.

Og umiddelbart bliver det til noget - i hvert fald bliver planen nu sendt ud i høring. For et helt og aldeles enigt Mariagerfjord Byråd bakkede op om de fremadsynede havneplaner.

Peder Larsen (SF) var én af dem, som glædede sig til at se resultatet:

»Jeg tror, at det bliver rigtig godt for byen, og jeg er glad for, at planen endelig kommer i høring. Jeg glæder mig til at se nogle håndværkere, der går i gang,« fastslog han.

Også Svend Madsen (V) udtrykte tilfredshed med den masterplan, som Preben Skaarups Tegnestue har udarbejdet på baggrund af arkitektkonkurrencen for et par år siden:

»Jeg kan også varmt anbefale, at vi indstiller den til høring. Det er et godt projekt, der tager højde for Mariager og byens arkitektur - så jeg stemmer for det,« sagde han.

Efter den otteuger lange høringsfase vil - hvis borgerne bakker op om projektet - Mariagerfjord Byråd vedtage den nye lokalplan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce