Annonce
Østjylland

Byrådet bakker op om havneplanerne

Planerne for Mariager Havn er mange og store - og nu, hvor et enigt byråd har sendt projektet i høring, er det op til borgerne at byde ind. Tegning: Mariagerfjord Kommune

Mariagerfjord Byråd er enige om, at planerne for Mariager Havn er gode og spændende - nu er det så op til borgerne at byde ind med ris og ros i den otte uger lange høringsfase.

Det var en glad og stolt Preben Christensen (S), formand for byrådets udvalg for teknik og miljø, der på torsdagens byrådsmøde fremlagde planerne for Mariager Havn.

Planer, som han i høj gradhåbede på, at byrådsmedlemmerne ville bakke op om - og derefter sende ud i en otteuger lang høringsfase, så borgere og andre interessenter kan byde ind:

»Jeg synes, det er en fremragende plan det her, og jeg håber, at borgerne får lov til at se og byde ind på den. Jeg håber virkelig, at det her bliver til noget,« sagde udvalgsformanden indledningsvist og kiggede ud i salen.

Annonce

Og umiddelbart bliver det til noget - i hvert fald bliver planen nu sendt ud i høring. For et helt og aldeles enigt Mariagerfjord Byråd bakkede op om de fremadsynede havneplaner.

Peder Larsen (SF) var én af dem, som glædede sig til at se resultatet:

»Jeg tror, at det bliver rigtig godt for byen, og jeg er glad for, at planen endelig kommer i høring. Jeg glæder mig til at se nogle håndværkere, der går i gang,« fastslog han.

Også Svend Madsen (V) udtrykte tilfredshed med den masterplan, som Preben Skaarups Tegnestue har udarbejdet på baggrund af arkitektkonkurrencen for et par år siden:

»Jeg kan også varmt anbefale, at vi indstiller den til høring. Det er et godt projekt, der tager højde for Mariager og byens arkitektur - så jeg stemmer for det,« sagde han.

Efter den otteuger lange høringsfase vil - hvis borgerne bakker op om projektet - Mariagerfjord Byråd vedtage den nye lokalplan.

Annonce
Randers For abonnenter

Magtlisten i Randers nærmer sig toppen: Mød erhvervskvinden, der arbejder på at skabe en dansk pendant til Gucci, og som har en plads i top 20

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ingen har lyst til at tage ansvaret for det der foregår - men alle er enige om at det ikke er godt nok: Velkommen til Jobcentret

Randers For abonnenter

Søren kunne godt stoppe med at arbejde og bare leve af sine penge: Men han har stadig en vigtig mission at fuldføre

Randers

På trods af røg og smeltet plastic kørte Dannie næsten 500 meter i brændende bil på motorvejen: Nu er hans baby forvandlet til aske

Kultur For abonnenter

Randers' middelaldereventyr i Kina klædt af til skindet: Jamen, han har jo slet ikke noget tøj på!

Bryggeri varsler dyrere øl: Tørke og krig sender forbrugerne til lommerne - endnu engang

Erhverv

Hypen for friturestegt bagværk er væk: Donut Shoppen lukker ned i Brødregade

Leder For abonnenter

Dagligt mere end 1000 biler på villavej: Vi forventer, at kommunen finder en løsning

Lærlingen Carl Emil gider ikke mere bullshit: Skolens maskiner er ældre end min far

Navne

Ejendomsmatador med rødder i Randers er død

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Østjylland

Kjeld skal så 22 kilometer blomsterbed - til fri plukning: I år er der en ny blomsterblanding på menuen

Randers For abonnenter

50 lejere skal have ny udlejer: Lokal investor overtager markant investeringsejendom i det centrale Randers

Randers

16-årig slog kvindelig togfører og låste sig inde på toilettet

Annonce