Annonce
Randers

Byrådsmedlem i frivillig karantæne klar med opfordring: Bliv hjemme hvis du føler dig sløj

Byrådsmedlem Kasper Fuhr Christensen har symptomer, der kunne være corona. Men da han ikke er alvorligt ramt, vil han ikke belaste sundhedsvæsnet. Han bliver hjemme - og opfordrer andre til at gøre det samme. Arkivfoto: Randers Kommune
Kasper Fuhr Christensen opfordrer til, at man ikke gør, som man plejer. Nemlig at trodse milde symptomer og fortsætte sit hverdagsliv med kontakt til andre mennesker.
Annonce

Randers: På sin facebook-profil skriver byrådsmedlem Kasper Fuhr Christensen (VL), at han er skidt tilpas. Om det er corona, en forkølelse eller mild influenza, er ikke til at vide. Og personalet i sundhedsvæsnet skal ikke belastes i dén anledning, fastslår han.

I opslaget skriver han:

"Døjer med hovedpine, let svimmelhed, ledsmerter og ondt i halsen. Det kan være symptomer på covid-19. Jeg bliver derfor hjemme, indtil jeg er symptomfri.

Om det er corona, der forårsager symptomerne, ved jeg ikke, og det kommer jeg formentlig aldrig til at finde ud af.

Der er ingen grund til at have ondt af mig. Symptomerne er meget milde. Jeg føler mig ikke rigtig syg; snarere lettere utilpas. Under normale omstændigheder ville det ikke holde mig hjemme.

Hvis det er corona, der har inficeret mig, kan jeg godt forstå, at smitten spredes så hurtigt. Mange smittede vil ganske enkelt ikke føle sig syge.

Det er vigtigt, at vi alle gør, hvad vi kan for at forsinke smittespredningen mest muligt.

Det handler om at undgå en overbelastning af sundhedssystemet. Ellers vil vi komme til at opleve, at folk dør, fordi der ikke er medarbejdere og maskiner nok til at yde den nødvendige behandling.

Det skal vi for alt i verden undgå."

Annonce

Følg anbefalingerne

Kasper Fuhr Christensen uddyber:

- Det handler om, at vi skal følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og de er klare. Man skal blive hjemme, hvis man føler det mindste ubehag.

- Det er et problem, hvis folk ikke lytter, for det er vigtigt, at vores sundhedssystem ikke løbes over ende. Alle skal gøre alt, hvad de kan, for at forsinke smittespredningen. Mit bidrag lige nu er simpelthen at blive indendøre.

Også Kasper Fuhr Christensens datter og kæreste har haft milde symptomer.

- Hvis man får det rigtig dårligt, skal man selvfølgelig ringe til sin læge, understreger byrådspolitikeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Overhaling gik helt galt

Annonce