Annonce
Navne

Camilla er ny ejendomsmægler hos Nybolig Bjørn & Ankersen

Camilla Hellstern er blevet ansat hos ejendomsmæglerfirmaet Nybolig Bjørn & Ankersen Randers. Camilla Hellstern har i mange år været beskæftiget i møbelbranchen. Privatfoto

Randers: Hos ejendomsmæglerfirmaet Nybolig Bjørn & Ankersen har man fra 1. maj fået en ny mægler, idet Camilla Hellstern er tiltrådt. Camilla Hellstern har arbejdet som ejendomsmægler hos en konkurrerende ejendomsmægler i Randers og har gjort det rigtig godt. Faktisk så godt at hun der blev deres mest sælgende ejendomsmægler i Østjylland i 2019.

- Camilla Hellstern skal arbejde med vurdering og salg af alle slags boliger og skal være med hos den ejendomsmæglervirksomhed, der laver flest handler i Randers Kommune, fortæller Christian Bjørn i en pressemeddelelse fra Nybolig Bjørn & Ankersen.

Camilla Hellstern har altid arbejdet med salg og har, inden hun endte på hendes rette hylde i ejendomsmæglerbranchen, været mange år i blandt andet møbelbranchen, hvor hun de seneste år har haft salgsansvar for møbelsalg i hele Norden.

Camilla glæder sig til sine nye udfordringer og kunne allerede på dag tre efter opstart slutte dagen af med en underskrevet købsaftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Randers FC sælger støttefigurer til tomme tribuner: Opbakningen varmer i klubben

Annonce