Annonce
Østjylland

Central grund på Kirkevej atter i udbud: Pris mindst 8,75 millioner kroner

Grunden på Kirkevej centralt i Hadsten har tidligere været sendt i udbud. Nu forsøger Favrskov Kommune igen at sælge byggegrunden, hvor der må opføres huse i op til fire etager. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Annonce

Hadsten: Favrskov Kommune sender nu grunden på Kirkevej 8 i Hadsten i udbud. Mindsteprisen for byggegrunden er 8,75 millioner kroner.

I 2013 brændte den tidligere realskole, der lå på adressen. På daværende tidspunkt var der børnehave og ungdomsskoleaktiviteter i bygningen. Der blev ryddet op efter branden, og grunden blev sat til salg. Dengang var prisen 10 millioner kroner. Nu er der altså skåret af beløbet.

Samtidig er der skåret en etage af det mulige byggeri på arealet. Der er lavet en lokalplan for området, og heraf fremgår det, at der kun kan bygges i maksimalt fire etager. Tidligere har der været ønske om at bygge i fem etager på grunden. Men protester fra naboerne har betydet, at politikerne har reduceret byggehøjden.

Der kan opføres to punkthuse på grunden, med cirka 35 boliger.

Byrådet ønsker, at der på grunden opføres attraktive etageboliger af høj kvalitet, som appellerer til såvel det yngre lejlighedssegment som til seniorer, der ønsker at sælge deres nuværende parcelhus i Hadsten og i stedet erhverve eller leje en velbeliggende lejlighed centralt i byen.

Interesserede købere til den 5.450 kvadratmeter store grund skal komme med et bud inden 1. februar 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce