Annonce
Sport

Champions League på CV'et: Endnu en spiller til Randers HH

Toke Bjelke Schrøder var med for TTH Holstrebro i Champions League-hjemmekampen mod franske HBC Nantes i 2016. Arkivfoto: Morten Stricker/Scanpix

Toke Bjelke Schrøder fortsætter håndboldkarrieren i Randers HH. Den 19-årige playmaker kommer til Kronjylland fra Lemvig Thyborøn.

Randers: Randers HH indledte sæsonen med en sejr over Otterup i den forgangne weekend.

19 ud af randrusianernes 29 scoringerne blev sat ind af debuterende spillere i Randers HH-trøjen, og i torsdagens opgør imod Fredericia kan det blive til endnu et debutantmål.

19-årige Toke Bjelke Schrøder har indgået en aftale med klubben, og han bliver dermed endnu et ungt ansigt i den nye Randers HH-flok.

- Jeg tror, at skiftet til Randers HH vil rykke mig i den rigtige retning, og jeg er klar til at komme med fuld damp på kedlerne, udtaler Toke Schrøder i en pressemeddelelse.

Playmakeren kommer til Kronjylland med et håb om at indtage en større rolle, end det har været tilfældet i den forgange sæson i Lemvig Thyborøn, som han skiftede til fra TTH Holstebro sidste sommer.

I den forgangne sæson spillede bagspilleren primært på klubbens 2. divisionshold, men nu er han klar til at tørne ud for Randers HH i 1. division.

- Jeg håber og tror på, at vi som hold kan flytte os gennem sæsonen. Vi er et nyt hold med unge spillere, og det bliver spændende at se hvordan vi kommer til at placere os i tabellen. Der er ingen tvivl om, at der er den rigtige indstilling i truppen, og det skal være fundamentet for os, siger playmakeren.

Han forventes at få debut i Arena Randers torsdag aften klokken 19.30 mod Fredericia.

Toke Bjelke Schrøder

Født: 19.10.1998 (19 år)Højde: 193 centimeter

Positioner: Playmaker og venstre back

Tidligere klubber: Mejrup Hvam, Ikast Håndbold, TTH Holstebro og Lemvig Thyborøn

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce