Annonce
Navne

Chefkonsulent konstitueret som erhvervs- og bosætningschef

Alex Weinreich, chefkonsulent i erhverv- og landdistriktsafdelingen, bliver konstitueret som erhvervs- og bosætningschef. PR-foto
Alex Weinreich overtager fra årsskiftet tjansen som chef efter Dennis Jensen.

Randers: Den 44-årige chefkonsulent Alex Weinreich er konstitueret som erhvervs- og bosætningschef. Han afløser Dennis Jensen, der med udgangen af december fratræder for at blive chef for Natur og Miljø i Favrskov Kommune.

Alex Weinreich kommer fra en stilling som chefkonsulent i Erhverv og landdistriktsafdelingen. Han har siden 2008 arbejdet med erhvervsområdet i Randers og har en baggrund som advokat og valuar.

- Alex Weinreich er kendt af erhvervsvirksomhederne i Randers og har gennem en årrække været med til at finde gode løsninger, og et stærkt samarbejde med erhvervslivet er netop væsentligt. Det ved jeg, at vi får med Alex Weinreich, som vi konstituerer frem til udgangen af 2020, siger Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør i Randers Kommune.

Alex Weinreich bliver chef for en afdeling med i alt otte medarbejdere, som beskæftiger sig med områder som bosætning, turisme, udvikling af Naturpark Randers Fjord, udvikling af virksomhedsklynger, opbygning af nye samarbejder med og service til erhvervslivet.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce