Annonce
Randers FC

Cheftræner deler roser ud efter pokalsejr: Vigtigt mål, fin startdebut og styrende profil

Kasper Høgh viste sin springstyrke, da han scorede sit første seniormål for Randers FC i pokalsejren over Kolding IF. Foto: Søren Gylling
Thomas Thomasberg var tilfreds med det meste efter Randers FC's sejr på 4-0 over Kolding IF i pokalturneringen. Det var en topprofessionel indsats, hvor der blev scoret et vigtigt angribermål og vist positive takter fra to af sommerens indkøb.
Annonce

Kolding: Randers FC sad på det hele, da de onsdag aften sendte Kolding IF ud af pokalturneringen med en sejr på 4-0.

Præstationen får cheftræner Thomas Thomasberg til at gå på landskampspause med et smil på læben.

- Det er en topprofessionel og god indsats af alle mand. Vi finder en god balance og minimerer afstanden mellem vores kæder, mens vi får sat et fint og fornuftigt presspil ind uden at give noget væk, siger cheftræneren, som også var tilfreds med det offensive spil.

- Vi flytter bolden så godt og hurtigt rundt, at der kommer nogle huller i deres defensiv, så vi producerer jo et hav af chancer samtidig med, at vi giver et minimum væk i den anden ende.

Annonce

Fin start for Tosin

Hele syv nye ansigter var at finde i startopstillingen i forhold til weekendens Superligasejr over Silkeborg. Heriblandt Tosin Kehinde, der dermed startede inde for første gang siden sit skifte til Randers FC i sommer.

- Alle, der så kampen, kan konstatere, at Tosin har hurtige fødder. Han er sådan en type, der er træls at spille overfor, men der er stadig en masse at arbejde med omkring positionering både offensivt og defensivt, så han kan bringe sig selv i bedre situationer og fylde mere den anden vej, siger Thomasberg og tilføjer.

- Som kampen skred frem, blev han mere frigjort i tingene, da der også blev mere plads. Der kunne vi se, at han har nogle forcer i at udfordre sin modstander, så det var en fin startdebut.

Annonce

Spilstyrer Vito

Den tidligere Manchester United-kant kom ikke selv på tavlen.

Det gjorde Johnny Thomsen til gengæld for første gang i Randers FC-trøjen. I sin 235 kamp for kronjyderne.

- Det var fedt for ham og os andre, som nu kan sige, at vi var der, da Johnny scorede sit første mål for Randers, griner Thomas Thomasberg.

Helt så lang tid som højre backen skulle Kasper Høgh heldigvis ikke bruge på at score sit første seniormål for klubben, da han pandede et hjørnespark i kassen til 3-0.

- Det var vigtigt for Kasper. Han er angriber og fik vist noget af det, han kan. Han har flere forsøg og kom ufatteligt højt til vejrs på den dødbold, han scorer på. Han laver en fin indsats, selvom der skal arbejdes med berøringer og dit og dat, siger Thomas Thomasberg.

Rosende ord er der også til den anden førstegangsmålscorer Vito Hammershøy-Mistrati.

- Vi så Vito i en mere styrende offensiv rolle, hvor han tog mere initiativ, mens Simon Piesinger lå som balancespiller ved siden af. Det var et fint samarbejde, de fandt ind i, siger cheftræneren, som derudover fremhæver Tobias Damsgaard, der startede i midterforsvaret ved siden af Erik Marxen.

- Jeg har ikke givet Tobias så meget spilletid, men han står altså rigtig stærkt ved siden af Erik. Han er måske en, vi overser lidt nogle gange, så det var godt at se, at han gjorde en god figur på en position, som han som udgangspunkt ikke kommer til at spille så meget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce